Αποχή από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι

Αποχή από τα καθήκοντά τους αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι Facebook Twitter
eurokinisssi
1

Αποχή τα καθήκοντά τους αλλά και από τους πλειστηριασμούς αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι σήμερα μετά τη γενική τους συνέλευση.

Η απόφαση για την αποχή ήταν σχεδόν ομόφωνη από τους παρόντες στη συνέλευση.

Η αποχή θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη τακτική συνέλευση των συμβολαιογράφων που έχει προσδιοριστεί για τις 26 Ιανουαρίου. Οι συμβολαιογράφοι αντιδρούν και απέχουν πέραν της Αθήνας και του Πειραιά και σε πανελλαδική κλίμακα για τις πρόσφατες ρυθμίσεις που τους μεταβιβάζουν την αρμοδιότητα της ηλεκτρονικής υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τις μεταβιβάσεις ακινήτων, απειλώντας τους με βαριά πρόστιμα.

Οι συμβολαιογράφοι αποδέχονται την αρμοδιότητα της υποβολής ηλεκτρονικά των δηλώσεων για τον καταλογισμό των φόρων στις μεταβιβάσεις, αντιδρούν όμως στο να βεβαιώνουν εκείνοι και όχι η φορολογική αρχή (ΔΟΥ) το ύψος του φόρου. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν απέχουν από όλα τα συμβόλαια, μόνο από αυτά που χρειάζονται ΕΝΦΙΑ ή δηλώσεις φορολογίας κεφαλαίου.Πληρεξούσια, διαθήκες, ένορκες βεβαιώσεις κλπ γίνονται κανονικά.