Πέραμα: 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου εξουδετέρωσε άνδρα που προσπάθησε να την κακοποιήσει

Πέραμα: 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου εξουδετέρωσε άνδρα που προσπάθησε να την κακοποιήσει Facebook Twitter
5

Μια 12χρονη κοπέλα στο Πέραμα δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα που επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, αλλά η ίδια ήταν αθλήτρια κουνγκ φου και απάντησε με καίρια χτυπήματα, εξουδετερώνοντας τον δράστη. 

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η ανήλικη επέστρεφε σπίτι της όταν, την στιγμή που άνοιγε την πόρτα, δέχθηκε επίθεση από έναν 26χρονο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δράστης φέρεται να είχε επιλέξει και ακολουθήσει το θύμα του, μπαίνοντας στο ίδιο λεωφορείο με την 12χρονη. 

Η κοπέλα είχε ανέβει στο λεωφορείο μαζί με τον πατέρα της και, όταν έφτασε στον προορισμό της, τον αποχαιρέτησε και κατέβηκε, περπατώντας τα περίπου 40 μέτρα από την στάση μέχρι το σπίτι της. Στην ίδια στάση κατέβηκε και ο 26χρονος που την ακολούθησε. Ο πατέρας της 12χρονης είχε ήδη τηλεφωνήσει στη μητέρα του κοριτσιού, ζητώντας της να βγει στην πόρτα για να υποδεχτεί το παιδί. 

Το κορίτσι περίμενε στο κατώφλι της εισόδου όταν, μέχρι να έρθει η μητέρα της, δράστης της επιτέθηκε θέλοντας να την κακοποιήσει. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που ήρθε σε επαφή με τον προπονητή του κοριτσιού, ο άνδρας την άγγιξε απρεπώς και προσπάθησε να την σύρει προς το μέρος του αλλά η 12χρονη κατάφερε να τον απωθήσει και να τον σωριάσει στο καπό ενός αυτοκινήτου στο έδαφος με λακτίσματα και γροθιές. 

Εκείνη την στιγμή η μητέρα κατέβαινε τις σκάλες και αντικρίζοντας αυτή την εικόνα άρχιζε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια. Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πανικόβλητος και μητέρα και κόρη ειδοποίησαν τον πατέρα που κάλεσε με τη σειρά του την αστυνομία. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη λίγο αργότερα, ενώ επιχειρούσε να ανέβει σε άλλο λεωφορείο. 

Όταν ο πατέρας μετέβη σε κοντινό γειτονικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση, πληροφορήθηκε πως ο δράστης ήταν σεσημασμένο μέλος συμμορίας, με καταγωγή από την Αλγερία. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», προπονητής της κοπέλας δήλωσε πως παρόλο που η 12χρονη τρόμαξε «δεν έχασε την ψυχραιμία της και με την ψυχή που τη διακρίνει, κατάφερε να τον εξουδετερώσει αμέσως», γλιτώνοντας τα χειρότερα. 

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι με ξαφνιάζει λίγο η χρήση της λέξης κοπέλα (όπως θα με ξαφνιάζει πχ η λέξη "παλικάρι") μιας και πρόκειται για 12χρονο παιδί.
Μπράβο στην κοπέλα! Αυτό που δεν καταλαβαίνω (και αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει) είναι το εξής, αφού είναι σεσημασμένος αλλοδαπός γιατί δεν τον απελαύνουν στη χώρα του;
Απρεπές το σχόλιο σου - και άσχετο. Η Αμυγδαλέζα ήταν όντως ένα φρικτό μέρος, στο οποίο βρίσκονταν συχνά άνθρωποι με πολυετή παρουσία στην χώρα που δεν μπόρεσαν να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους λόγω έλλειψης ενσήμων. Αυτά πριν το μεγάλο προσφυγικό κύμα του '15. Η Μόρια είναι η ντροπή όλης της Ευρώπης. Και το να συγχέεις τον εγκληματία με τους κακομοίρηδες στη Μόρια είναι άσχετο και απρεπές. Όσο για τον φίλο που θέλει να τον απελάσει, όλοι φαντάζομαι το ίδιο νιώθουμε αλλά υπάρχουν διαδικασίες. Πρώτα πρώτα πρέπει να τον δέχεται πίσω η ίδια του η χώρα.