ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2020 | 18:26

10%

Σκέφτομαι για το 10% στη νομική.Ωστόσο,σκέφτομαι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα περάσω στο Δημοκρήτειο (ίσως και στο ΑΠΘ),σίγουρα όμως όχι στο Καποδιστριακό.Τώρα βρίσκομαι στην Αγγλική φιλολογία και μετάνιωσα τρομερά για την επιλογή μου αυτή.Φοβάμαι στην ιδέα ότι πάλι από του χρόνου ξεκινάω από το μηδέν σε μία άλλη σχολή και σε μία πόλη που δεν έχω πάει ποτέ.Τα έκανα θάλασσα, έχω αγχωθεί πολύ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σου γράφω όπως θα μιλουσα στο παιδι μου, στην ηλικία σου. Οι σπουδές μας κατά κάποιον τρόπο καθορίζουν το μέλλον μας. Αν αυτό που σπουδαζεις τώρα δε σε ικανοποιεί, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, σκεψου τι πραγματικά σου αρέσει. Και για να μην κάνεις λάθος με τη νομική, πάρε πληροφορίες από γνωστούς, φίλους, συμμαθητές από το λύκειο, πριν αποφασίσεις. Πήγαινε και στη σχολή, στο Καποδιστριακό, παρακολούθησε ως ακροατρια μερικά μαθήματα που νομίζεις ότι σε ενδιαφέρουν. Έτσι θα έχεις προσωπική εικόνα.Αν όντως σε θελγει η νομική, κανε χαρτιά για το 10/100.Μερικές φορές έχουμε άλλη εικόνα, πιο ιδανική, για το Πανεπιστήμιο όταν είμαστε ακόμη μαθητές, κι άλλα συναντάμε όταν πλέον φοιτουμε.Καλό θα ήταν να μιλησεις με τους γονείς σου, αν υπάρχει ή δυνατότητα σπουδών σε άλλη πόλη. Μπορούν να σε στηρίξουν οικονομικά;Όσο για τους φοβους θα συναντήσεις πολλούς στη ζωή σου και για διάφορα θέματα. Αν κάτι πραγματικά μιλάει στην ψυχή σου, να κάνεις το σταυρό σου και να το προσπαθείς. Καλή φώτιση, μέρα που είναι! Καλή τύχη!