Μαφιόζικο χτύπημα έξω από κλαμπ στη Θεσσαλονίκη - Πυροβόλησαν τον υπεύθυνο ασφαλείας

Μαφιόζικο χτύπημα έξω από κλαμπ στη Θεσσαλονίκη - Πυροβόλησαν τον υπεύθυνο ασφαλείας Facebook Twitter
Τρεις φορές πυροβόλησαν κατά του 54χρονου υπεύθυνου ασφαλείας ενός κλαμπ στη Θεσσαλονίκη δύο δράστες που κατάφεραν να διαφύγουν - EUROKINISSI/APXEIOY
2

Νέο αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης, στη Θεσσαλονίκη και, μάλιστα, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος με κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στις 2:40 μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο γνωστού club της παραλιακής οδού. Με αστραπιαίες κινήσεις ο συνεπιβάτης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές κατά 54χρονου, που εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του club.

Η μια από τις σφαίρες βρήκε τον 54χρονο στο πόδι. Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις από περιπολικά της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όμως, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Τη στιγμή της επίθεσης το club ήταν γεμάτο από νεαρό κόσμο που διασκέδαζε, όμως, το συμβάν δεν έγινε αντιληπτό λόγω της δυνατής μουσικής. Για αρκετή ώρα η Τροχαία απέκλεισε την κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό.

Μαφιόζικο χτύπημα έξω από κλαμπ στη Θεσσαλονίκη - Πυροβόλησαν τον υπεύθυνο ασφαλείας Facebook Twitter
Μαφιόζικο χτύπημα έξω από κλαμπ στη Θεσσαλονίκη - Πυροβόλησαν τον υπεύθυνο ασφαλείας Facebook Twitter

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν από το σημείο τρεις κάλυκες. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο της επίθεσης έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε έκνομες ενέργειες. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και θα συλλέξουν οι αστυνομικοί του ΤΕΖ.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Άρρηκτα συνδεδεμένη η παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη με τον θάνατο των ανθρώπων μας»

Στη σημερινή συνεδρίαση παρενέβη ο δικηγόρος και πατέρας θύματος, κ. Αντώνης Ψαρόπουλος, ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο να κάνει δεκτές τις παραστάσεις για την παράβαση καθήκοντος
THE LIFO TEAM
17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Μια χαρά ξέρουν ποιοι ειναι οι νονοί που πουλάνε προστασία...Τους ξέρουν γιατι τους λαδώνουν αλλά εδώ οι τύποι έχουν ξεφύγει,πρέπει να τραβήξουν μερικά αυτιά μαλλον...