ΣΥΡΙΖΑ: Κυνική ομολογία Γεωργιάδη για οριστική κατάργηση της 13ης σύνταξης

ΣΥΡΙΖΑ: Κυνική ομολογία Γεωργιάδη για οριστική κατάργηση της 13ης σύνταξης Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Για ακραία μεροληψία υπέρ των λίγων κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για οριστική κατάργηση της 13ης σύνταξης.

Για «ακραία μεροληψία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη υπέρ των λίγων και κατά των πολλών» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την «κυνική ομολογία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την οριστική κατάργηση της 13ης σύνταξης και τον κατώτατο μισθό».

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε "πως δεν υπάρχουν λεφτά" για τη χορήγηση της 13ης σύνταξης, μόνιμο μέτρο που είχε ψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά από την έξοδο από τα μνημόνια. Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως διαφωνεί με την αύξηση του κατώτατου μισθού, την οποία επίσης είχε θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πλέον σαφές πως η βασική επιδίωξη της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η επιστροφή στις μνημονιακές πολιτικές ακόμα και χωρίς μνημόνια. Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί σύντομα σε αδιέξοδο από την αντικοινωνική πολιτική που ασκεί».

Την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης που σε συνέντευξή του στο Open, ερωτηθείς το αν θα δώσει την 13η σύνταξη η κυβέρνηση, απάντησε: «Γιατί ποιος έδωσε 13η σύνταξη;... Εγώ δεν προτίθεμαι να κάνω εκ νέου την προεκλογική συζήτηση. Φτάσαμε σε 4 διαδοχικές κάλπες και ο ελληνικός λαός αποφάσισε. 13η σύνταξη δεν έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούσε να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούμε να δώσουμε κι εμείς, ο λόγος είναι ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν. Υπάρχει δαπάνη για 900 εκατ. ευρώ, δεν είναι για σύνταξη είναι για ένα επίδομα».

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μεροληψία υπέρ των "λίγων" και κατά των "πολλών".Έχει κολλήσει η βελόνα, σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012-2014.Κατά τα άλλα, γίνανε λέει σοφότεροι οι πειραματιστές / σωτήρες - με το αζημίωτο βέβαια....
Έχει δίκαιο ο ΣΥΡΙΖΑ να εξανίσταται, διότι μπορεί επί των ημερών του να μην υπήρχε 13η σύνταξη αλλά αυτό το έκτακτο επίδομα που δίνεται και τώρα, αλλά δεν είχε βγει να το ομολογήσει έτσι κυνικά. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να χαλάει την πιάτσα του ψεύδους!
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε θεσπίσει - λέει - τη 13η σύνταξη.Πρόκειται για τους πιο γελοίους πολιτικούς απατεώνες που έχουν κυβερνήσει ποτέ χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και ευτυχώς φροντίζουν να μας το θυμίζουν καθημερινά.