ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2020 | 05:33

Βαρέθηκα

Πόσο θαυμάζω, η ακόμα και ζηλεύω με την καλή έννοια φυσικά τους ανθρώπους που έχουν την ζωή τους σε μία τάξη. Τους ανθρώπους που είτε στάθηκαν τυχεροί στη ζωή και τα βρηκαν όλα στρωμένα και είχαν μοναδικό πρόβλημα την ρουτίνα τους, είτε τους ανθρώπους που πάλεψαν για να τα καταφέρουν και εν τέλη πέτυχαν. Δυστυχώς δεν ανήκω σε καμία κατηγορία από τις δύο και υποθέτω πως και πολλοί άλλοι το ίδιο. Ώρες ώρες νευριαζω τόσο πολύ με τον ευατο μου, θέλω να βάλω τα κλάματα που έχω αυτόν τον ευατο. Δεν αντέχω τα όνειρα που κάνει τις νύχτες, γιατί δεν αντέχω να διαγράφονται όλα με το φως της ημέρας. Δεν αντέχω να κάνω σχέδια για να βελτιώσω τη ζωή μου και να εξελιχθώ, και όταν πάω να τα βάλω κάτω να δω αν βγαίνει να απελπιζομαι. Συνέχεια συνέχεια σκέφτομαι τη ζωή που θα ήθελα να ζω κάθε βράδυ και όχι αυτή που ζω, συνέχεια προσπαθώ να βρω λύσεις για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικά, αλλά θες ο εαυτός μου θες η άδικη η κοινωνία δεν με αφήνουν. Και όλο λέω θα θα θα, θα τα καταφέρω λέω όπως όλες τις άλλες φορές που τα κατάφερα μόνη, αλλα όταν βλέπω πως δεν προσπαθώ αρκετά απελπιζομαι. Εγώ φταίω. Εγώ φταίω που δεν προσπαθώ αρκετά, εγώ φταίω που δεν κράτησα ούτε ένα ευρώ από την καλοκαιρινή μου δουλειά για να μπορώ τώρα να πάω στην πόλη που σπουδάζω και να αρχίσω τα μαθήματα μου, εγώ φταίω που ονειρεύομαι και την άλλη μέρα όταν τα σκέφτομαι κλαίω. Μα, θα τον ξεπεράσω κάποια στιγμή τον ευατο μου και θα αυτοπειθαρχησω. Γιατι αυτός είναι ο μοναδικός μου στόχος για το 2020, να ξεπεράσω το είναι μου,και ίσως τότε μόνο να μπορέσω να κάνω τα όνειρα μου αληθινά. Βαρέθηκα τη στασιμότητα. Ώρα να πάρουμε τα πάνω μας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με το σχόλιο που ήδη γράφτηκε και επίσης, έχω να προσθέσω ότι γενικά καλο είναι να μη ζηλεύεις αυτό που βλέπεις γιατί δε ξέρεις τι κρύβεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Πίσω από μια φαινομενικά καλή δουλειά ή μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ο καθένας μόνος του το ξέρει. Οπότε προσπάθησε για σένα και όχι επειδή κάποιος είναι καλύτερος.
Ξέρεις κάτι; πολλοί ''ζηλεύουν'' την επιτυχία στους άλλους, αλλά κανένας από τους ζηλιάρηδες δεν είναι διατεθειμένος να κάνει θυσίες για να επιτύχει. Και η επιτυχία απαιτεί θυσίες: κόπωση, στερήσεις, αγώνα. Οι περισσότεροι απλά μένουν στο στάδιο της ζήλειας, η θυσία είναι δύσκολη. Καλή χρονιά να έχεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ