ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο

Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο Facebook Twitter
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI
3

Σε νέα επίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωση, μετά τους ορισμούς διαιτητών για την 17η αγωνιστική της Super League

Στη σκληρή ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Ολυμπιακός επιτίθεται στην ΚΕΔ για τους ορισμούς της τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσο και στο Άρης - ΠΑΟΚ. Παράλληλα, αναφέρεται σε σχέσεις συγγενικών προσώπων των διαιτητών με επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη. 

«Μόνο σε ένα απαξιωμένο και στημένο πρωτάθλημα μπορούν να συμβαίνουν αυτά καθώς και όλα όσα για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει εγγράφως και εγκαίρως» καταλήγει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Ολυμπιακού 

Με τους ορισμούς στα ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League, οι έμμισθοι υπάλληλοι της «εξυγίανσης» αποδεικνύουν πως εννοούν την επιστροφή στην "κανονικότητα" του δικού τους ποδοσφαίρου.

Σε αντίθεση με τις 3 άλλες φορές που ο κ. Γκεστράνιους σφύριξε παιχνίδια της Super League, αυτή τη φορά ο παρατηρητής της διαιτησίας του θα είναι Έλληνας! Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας, ο γιος του οποίου, Στυλιανός Μπίκας, εργάζεται στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Άλλωστε για αυτόν ακριβώς το λόγο το 2017 η ΚΕΔ των Τριτσώνη- Κουκουλάκη, τον είχε αντικαταστήσει από παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα των πλέι-οφ, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, μετά από έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΚ. Η ΚΕΔ της FIFA/UEFA θα κρατήσει τον Μπίκα για να κατατοπίσει τον κ. Γκεστράνιους;

Επίσης δεν είναι δυνατόν μόλις δυο μέρες μετά την εχθρική τοποθέτηση του κ. Σιδηρόπουλου για τον Ολυμπιακό και το σκάνδαλο αλλοίωσης αποτελέσματος στον Βόλο με το VAR και τον κ. Ευαγγέλου, αντί να ορίζετε ξένους διαιτητές στον αγώνα μας, να ορίζετε ως διαιτητές VAR/AVAR τον κ. Σιδηρόπουλο και την παρέα του.

Ο ΠΑΟΚ, του δικού τους Ιβάν, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να διατηρήσει το «καθαρό» αήττητο και για αυτό ορίστηκε ο διεθνής διαιτητής κ. Παπαπέτρου. Έχει ενημερώσει ο κ. Παπαπέτρου την ορισμένη από τις FIFA/UEFA ΚΕΔ ότι η σύζυγός του εργάζεται στο open tv του Ιβάν Σαββίδη;

Kύριε Λάκοβιτς και κ. Χούμπελ, όπως αναλυτικά σας έχουμε ενημερώσει με την πολυσέλιδη επιστολή μας, είναι σαφές ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο γιατί πουθενά στην Ευρώπη:

Δεν μπορεί να ορίζεται ο κ. Παπαπέτρου ως διαιτητής στον αγώνα ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ και η σύζυγός του να εργάζεται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν μπορεί να ορίζεται παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό, ο κ. Μπίκας πατέρας του υπαλλήλου των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Δεν μπορεί να ορίζεται διαιτητής VAR, ο κ. Σιδηρόπουλος που τοποθετήθηκε εχθρικά μέσω καμπάνιας κατά του Ολυμπιακού.

Δεν μπορεί ο γιος του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που καλείται να δικάσει όλες τις ομάδες, να εργάζεται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Μόνο σε ένα απαξιωμένο και στημένο πρωτάθλημα μπορούν να συμβαίνουν αυτά καθώς και όλα όσα για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει εγγράφως και εγκαίρως και το πρόβλημα να είναι οι δηλώσεις και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Αθλητισμός
3

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Αθλητισμός / Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Η Αννα-Μαρία και η Ειρήνη Αλεξανδρή έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο 38ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Παρίσι
THE LIFO TEAM
Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Αθλητισμός / Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Ο Άντονι Μπόουενς έστειλε την μπάλα στις εξέδρες δύο γηπέδων του MLB και θέλει τώρα να το κάνει σε όλα. Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής μετατρέπει μια αθλητική πρόκληση σε μήνυμα προς τους παίκτες του μπέιζμπολ που μένουν ακόμη στη σιωπή.
THE LIFO TEAM
FIFA UEFA ΤΖΙΑΝΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

Αθλητισμός / Ο Ινφαντίνο θέλει να βάλει συνέταιρο στην FIFA την οικογένεια Κούσνερ - Οργισμένη απάντηση από την UEFA

Μεταξύ των υποψήφιων επενδυτών είναι η εταιρεία Thrive Capital του Τζόσουα Κούσνερ, αδελφού του Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ιβάνκα Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Διάβασα την είδηση δυο φορές γιατί νόμισα πως αρχικά κάτι διάβασα λάθος.Λοιπόν, τελικά ο τίτλος είναι: "Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο". Οριακά απίστευτο. Ο Ολυμπιακός...We are for the festivals.