ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2020 | 11:31

Τον ερωτευτηκα ,αλλα αυτος με χρησιμοποιησε

Ειμαι 18 χρονων και τον φεβρουαριο εκανα σεξ για πρωτη φορα με καποιον 24 ο οποιος μου αρεσε εδω και αρκετο καιρο.Του ειχα στειλει μηνυμα εγω λεγοντας του γεια και μετα ξεκινησαμε να μιλαμε.Του ειπα οτι μου αρεσε πολυ και μου απαντησε κατι θα κανουμε γιαυτο.Κανονισαμε λοιπον να βρεθουμε εκει που εμενε βγηκαμε πηγαμε για καφε βολτα και παροτι εκεινος δε με πιεσε να παμε σπιτι του πηγαμε και καναμε σεξ δεν ηξερε οτι ειμαι παρθενα και δεν τον πειραξε καθολου.Μου μιλουσε ωραια.Μετα απο αυτο συζητησαμε και καναμε βολτα παλι.Εγω μετα ςφυγα.Μιλουσαμε τσατ και με ρωτουσε διαφορα αν ειμαι καλα και τα σχετικα.Ξεχασα να αναφερω οτι εκεινος ειχε χωρισει εδω και 4 μηνες απο σχεση 2 χρονων.Τελος παντων ξαναβρεθηκαμε για δευτερη φορα οπου ηταν κςι η τελευταια και ξανακαναμε σεξ.Λογω του οτι εδινα πανελληνιες δεν ξαναβγηκα μαζι τουκαι του το ειχα πει οτι δεν θα μπορεσω αυτη τη περιοδο.Εκεινος δεν ηθελε σχεση ουτως η αλλως ουτε και γω στο κατω κατω.Αλλα τον ερωτευτηκα...οταν του ξαναεστειλα μου απαντησε :θες σεξ παλι;Αισθανθηκα απαισια ...Ειχα καταλαβει οτι με χρησιμοποιησε μου ειχε πει κιολας τη 2 φορα οτι ψαχνει μια να κανει σεξ....Εγω ομως ειχα φαει τρελο κολλημα...το καλοκαιρι εμαθα πως ειχε σχεση αφοτου του ξαναεστειλα τοτε που τον ειχα δει στο μπαρ οπου και δουλευε...απαντησα :αα οκ.Θυμαμαι ειχα ριξει το κλαμα της ζωης μου...και ακομα τον σκεφτομαι και λεω γιατι να τα φτιαξει με αυτην και οχι με μενα...γιατι να κολλησω μαζι του...Εκανα ενα τεραστιο λαθος που πηγα μαζι του...και ηταν και η πρωτη μου φορα.Μαλλον φταιω εγω δινοντας του λαθος εντυπωση...Λετε να ηταν αλλιως τα πραγματα αν δεν το καναμε αμεσως;....
14
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσι μου δε σε εκμεταλλεύτηκε. Ξεκινάμε απ αυτο. Ηθελες, το εκανες, τελος. Αλλωστε εσύ είπες οτι του το ξεκοψες επειδη εχεις μπροστα σου τις πανελλήνιες. Επομενως ξεκαθαρα δεν ηθελες κ συ σχεση. Θεωρω οτι το προβλημα σου στην τελικη ειναι οτι δε σε κυνηγησε ή παρακαλεσε. Δε μπορω να δωσω αλλη εξήγηση. Κ δεν πιστευω οτι τιν ερωτεύτηκες. Πιστευω οτι κολλησες επειδη σε εγραψε. Συγνωμη για το χυμα. Ασχολήσου με το διαβασμα σου κ με κανα αγορι της ηλικίας σου. Φιλια!
Γιατί βιάστηκες τόσο πολύ να κάνεις σεξ στα 18 σου; Δεν σε χρησιμοποίησε από τη στιγμή που έγινε εν κοινή συναίνεση. Απλώς είσαι άπειρη και αυτός εκμεταλλεύτηκε την απειρία σου και πέρασε καλά με το μπουμπούκι. Χαζός ήταν να αφήσει το μέλι; Αν θέλεις πραγματική σχέση με σεβασμό και σεξ φυσικά, να μη βιάζεσαι. Μακάρι να ήμουν και γω 18 τώρα, να έκανα πράματα που ανακάλυψα μετά τα 30. Είσαι πάντως πολύ μικρή να αγχώνεσαι για αυτά. Τώρα ό,τι έγινε έγινε.
Όχι κορίτσι μου, τίποτα δεν θα ήταν διαφορετικά. Μην το σκέφτεσαι αυτό και αυτομαστιγωνεσαι.Αυτό το μόνο σεξ είναι επικίνδυνο γενικά. Πρέπει κανείς να ξέρει τον εαυτό του. Δεν το αντέχουν όλοι!
Τίποτα δεν θα ήταν αλλιώς.Ο τύπος ήθελε σεξ όχι σχέση.Αν δεν το κάνατε μετά τον καφέ δεν θα τον ξαναέβλεπες.Λίγα εγκεφαλικά κύτταρα μας έμειναν θα τα κάψουμε και αυτά εδώ μέσα.
Και όσο αναφορά το τίτλο της εξομολόγησης είναι παραπλανητικός σύμφωνα με το όσα λες στην εξομολόγηση.Ούτε σε πίεσε,ούτε εσύ ήθελες σχέση αλλά σεξ γιατί γράφεις πανελλήνιες.
Εκεινος δεν ηθελε σχεση ουτως η αλλως ουτε και γω στο κατω κατω Πηγή: www.lifo.grΔεν θα σε παρηγορήσω γιατί βλέπω λάθη, άμα θέλεις σχέση να το δείχνεις, αν εσύ τον ξεφορτώθηκες επειδή έχεις πανελλήνιες και δείχνεις ότι θέλεις μόνο σεξ και μετά θυμήθηκες ότι κόλλησες αυτός τι ήθελες να κάνει; Με την ίδια λογική μπορεί να σκεφτεί και αυτός ότι τον πέταξες σαν στυμμένη λεμονόκουπα .
Ελπίζω τουλάχιστον ότι είχες μια καλή σεξουαλική εμπειρία μαζί του. Μην στήνεις τον εαυτό σου στον τοίχο. Η ανάγκη σου να ζήσεις και να ερωτευτείς ήταν τόσο έντονη που εμπιστεύτηκες τον λάθος άνθρωπο. Δυστυχώς συμβαίνει στη ζωή κάποιες φορές να επενδύουμε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται το ίδιο για μας. Οι άνθρωποι μαθαίνουν πολύ περισσότερο όταν πληγώνονται παρά, όταν είναι χαρούμενοι. Πάρ'το ως μια εμπειρία, για να μάθεις να προσέχεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου την επόμενη φορά. Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι έτσι, αυτό να θυμάσαι.
Ευτυχως που ειχες καλη εμπειρια μαζι του στο κομματι του σεξ..... πηγες με εναν που δουλευει σε ενα μπαρ, και πιστευεις τι;;; Οτι σε αγαπησε και οτι θα εκανε κατι με μια 18χρονη ενω ειναι 24 αυτος.... αυτος θα το εχει κανει το ιδιο σε 50 και μαλλον ειναι και καλο παιδια μιας και σου εκανε καλο ευγενικο ερωτα μιας και ησουν παρθενα... μην εχεις παραπονα.... να εισαι ρεαλιστρια και να μην μπλεκεις με ΒΑRΟΒΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ