ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2013 | 23:10

απεργια.

θέλουν να κάνουν απεργία, δικαίωμά τους θα πειτε, δίκιο έχουν, λογικά αυτά που απαιτούν. αυτοι που θα σκεφτείτε αυτά μάλλον εχετε ξεχάσει πως ειναι οι εκπαιδευτικοι στο δημοσιο. σε ενα σχολειο που εχει περιπου 20 καθηγητες μονο οι 10 απο αυτους αξίζουν συνήθως( υπάρχουν και σχολεία με λιγότερους). και αυτο που με νευριάζει περισσότερο ειναι οτι αυτοί που ειναι "άχρηστοι" ζητανε τα "δικαιώματα" τους. ποια δικαιώματα? το δικαίωμα των παιδιων για δωρεαν παιδεια το εχουν ξεχασει εχω και καιρο που πηγαίνουν στα σχολεια και ψαχνουν παιδια για ιδιαίτερα. γιατι αυτοι ευθύνονται που δεν υπαρχει δωρεαν παιδεια και οχι το κρατος, αν στο σχολειο εκαναν ολοι οι καθηγητεσ μαθημα κανενας δεν θα χρειαζόταν φροντιστιριο.να αυξηθούν οι ωρες (οι καθηγητες του ιδιωτικου εργαζονται 25+ωρες), να απολυθούν αυτοι που δεν ειναι άξιοι καθηγητες, οι μεγάλοι σε ηλικια να βγουν σε σύνταξη γιατι ετσι πρεπει. το αστείο ειναι οτι οι καθηγητες που ειναι υπέρ της απεργιας ειναι αυτοι που περιγράφω. αυτοι που μαθημα δεν κανουν, μπαινουν στη ταξη με τη τυροπιτα και τον καφε και εχουν απο τους μαθητες απαιτησεις. και λενε μετα οτι μας καταλαβαινουν, καταλαβαινουν το άγχος μας. ΟΧΙ εσεις οι συγκεκριμενοι δεν καταλαβαινεται τιποτα (αυτοι που μας καταλαβαινουν ειναι εναντία σε αυτην την απεργια)ποτε δεν καταλάβατε τιποτα. Δεν καταλαβαίνετε οτι αυτο που κανετε ειναι λειτουργημα και οχι εργασια, δεν καταλαβαίνετε οτι εσεις "χτίζεται" την κοινωνία, οτι εσεις ευθύνεστε σε μεγαλο βαθμο για αυτη την κατασταση της σημερινης κοινωνιας. γιατι αντι να μας μαθετε να σε σεβομαστε το διαφορετικο μας μαθενετε να το μισουμε. Δεν μας μαθενετε να εχουμε κριτικη σκεψη, ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΡΩΠΟΙ!!!!εισται για κλαματα.μαθήτρια γ' λυκείου.
2
 
 
 
 
σχόλια
δεν σου φταιει ο καθηγητης που πας εξω στα φροντιστηρια. το οτι δεν στρωνεις ποπο φταιει. ειλικρινα εαν τριτη λυκειου δεν ξερεις τις καταληξεις των ρηματων βαση στην εκθεση και αν θα παρεις και θα φταις μονο εσυ και κανενας αλλος!