ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2019 | 01:10

2020 μπαινει

Θα ερθει καινουρια μια καινουρια χρονια οπως οι αλλες μερες του χρονου δεν θα αλλαξει κατι.Δεν θα μπορεσω να ειμαι κοντα στην κοπελα που θελω,γιατι ξερω οτι μαλλον δεν ειναι αμοιβαιο αυτο που νιωθω.Καλος λοιπον ας το αφησω σαν απωθημενο.Την θελω πολυ αλλα δεν τολμω να γυρισω τα πανω λατω γι αυτην,επειδη ειμαι απογοητευμενος απο αυτην και απο ολους.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τώρα θα νευριάσω!! Ρε μην κολλάτε σε τέτοια πράγματα!! Το πιο εύκολο είναι να στείλεις ένα μήνυμα να πεις τι αισθάνεσαι!! Ξέρεις πόσο θα σε ανεβάσει αυτό ψυχολογικά;; Και δεν πειράζει και να φας απόρριψη!! Πίστεψέ με θα το εκτιμήσει! Οτιδήποτε και να γίνει θα το ξεπεράσεις, μην φοβάστε ...να φοβάστε μόνο μήπως χάσετε την ευκαιρία να μάθετε αν όντως σας θέλει ή όχι το άτομο που σας αρέσει. Εγώ ως τώρα έχω διεκδικήσει όσους μ αρεσαν, έχω κανει ερωτικές εξομολογήσεις face to face και απο μηνυματα και δεν το μετάνιωσα ποτέ!! Από το 2020 παραπάνω θάρρος και αυτοπεποίθηση!!