ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2019 | 13:50

Τι να κάνει η ομορφιά;

Γεια σας! Έχω ανάγκη να ακούσω ιστορίες πώς γνωρίσατε τον άνθρωπο σας; Κυρίως όσες είχατε χάσει κάθε ελπίδα , ή ήσασταν χωρισμένες και βρήκατε το άλλο σας μισό; Είναι 36 αλλά δεν έχω σχέση και έχω απαγοητευτει..κλεισμένη σε ένα σπίτι κλαίω όλη μέρα! Όλες οι φίλες μου στο εξωτερικό με τα αγόρια τους ! Εγώ με τίτλο ομορφιάς από τα καλλιστεία και πρόσφατα χωρισμένη από τρίτο πρόσωπο.. είμαι χάλια! Δεν το λέω για να φανώ ψωνισμενη απλά δεν έχει να προσφέρει τίποτα η ομορφιά! Όλο σε ανθρώπους που δεν ψάχνουν για σχέση... Τι κάνω λάθος; Τι; Καλή χρονιά σε όλους με αγάπη κ υγεία
17
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνα να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να περνάς καλά μόνη σου. Τότε μόνο θα σου ρθει και το κατάλληλο πρόσωπο. Όσο βασίζεσαι απελπισμένα σε άλλους για να σε βγάλουν από το αδιέξοδο σου πάντα σε μαλακες θα πέφτεις. Μόνη σου θα βγεις και μετά θα τον συναντήσεις εκεί έξω.
Κανείς δεν εγγυάται πως η ομορφιά είναι το κριτήριο για τη δημιουργία σχέσης. Παίζει ρόλο φυσικά να είσαι αρεστή στα μάτια κάποιου και ελκυστική και αν έχεις καλό και ειλικρινή χαρακτήρα είναι το πιο ωραίο. Το θέμα όμως πιστεύω έγκειται σε άλλα πράματα, όπως κύκλος γνωριμιών και ο παράγοντας τύχης. Αν δεν υπάρχουν αυτά,τότε όλα είναι πιο ζόρικα.
Γιατί όπως γνωρίζουμε τα.... αγόρια κόβουν φλέβες για γυναίκες με τίτλους ομορφιάς που κλαίνε όλη μέρα επειδή δεν έχουν σχέση. Ακαταμάχητος συνδυασμός.
Μήπως δεν δείχνεις κάτι παραπάνω (πέραν της ομορφιάς σου) ώστε να σε δει σοβαρά κάποιος; Η ερωτική έλξη που θα νιώσουν για σένα δε μεταφράζεται αυτόματα σε επιθυμία να σε πάνε στην εκκλησία ή το δήμαρχο, το πρώτο δεν εγγυάται το δεύτερο. ΟΚ είσαι ωραία, και λοιπόν; μετά από αυτό, τι;;; Έχεις προσωπικότητα; αποπνέεις σεβασμό; φέρεσαι ως κυρία; ''στέκεις'' σε έναν αξιόλογο άντρα δίπλα του ή φέρεσαι σα σαχλοκούδουνο;Τέλος, κάτι ακόμη: το παρελθόν μας καμία φορά μας καταδιώκει. Λάθη ή συμπεριφορές του παρελθόντος, ακόμη και επιλογές συντρόφων του παρελθόντος, μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη σήμερα, όταν ο υποψήφιος σύντροφός μας τα γνωρίζει. Μην ξεγελιέσαι που στη θεωρία όλοι είναι προοδευτικοί και υπεράνω. Στην πράξη, όλα μετράνε.
Το σημαντικότερο πράγμα στα θέματα ερωτικών σχέσεων είναι η ελκυστικοτητα. Προσωπικά βρίσκω την εξυπνάδα πολύ σημαντικότερη από την ομορφιά. Όμως τόσο η ομορφιά, όσο και η εξυπνάδα είναι απλώς παράγοντες που βοηθούν έναν άνθρωπο να είναι ελκυστικός, χωρίς να το εγγυώνται.
Ναι, το παν, τουλάχιστον για μένα, είναι η εξυπνάδα και η ομορφιά. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά απλώς ολοκληρώνουν το σύνολο. Χωρίς ομορφιά μπορεί να είναι κάποιος ελκυστικός αν είναι υπερβολικά έξυπνος, χωρίς ιδιαίτερη εξυπναδα και με υπέρμετρη ομορφιά πάλι σχετικά ελκυστικός, αλλά χωρίς κάτι από αυτά τα 2 κάποιος δεν είναι ελκυστικός. Καλώς η κακώς αυτά τα 2 είναι ο πυρηνας της ελκυστικότητας. Χωρίς αυτά τα 2 εμένα κάποιος με απωθεί. Και νομίζω αυτό ισχύει και για την πλειοψηφία.
Αφού είσαι 36 ξέρεις ότι η ομορφιά σου προσφέρει περισσότερες επιλογές με λιγότερο κόπο αλλά όχι τις καλύτερες περιπτώσεις. Τώρα το κέρατο, είναι γνωστό ότι λέει πολλά για την ανεπάρκεια εκείνου που απατά και όχι του απατημένου. Παντως μην ξεχνάς ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση να βρεις ένα άτομο να ταιριάζετε και να περνάτε όμορφα. Είναι αρκετά δύσκολο και καμιά φορά η επιθυμία μας κάνει να κρίνουμε χειρότερα. Υ. Γ. Η ομορφιά που αναφέρεις είναι ένα προσόν, μονο αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς ως τέτοιο χωρίς κάποια θεοποιηση. Ενδεχομένως να σε βρίσκουν ελκυστικοι παραπάνω και μετράει για να γίνει η πρώτη επαφή αλλά και να υπάρξει ίσως κάποια σεξουαλικη έλξη. Όμως αν το μόνο που έχουμε να προσφέρουμε είναι η εξωτερική μας εμφάνιση και ένα σωρό ανασφάλειες, ούτε καλές επιλογές κάνουμε και ούτε γι αυτούς που θα μας έκαναν να νιώθουμε τόσο τυχερές δίπλα τους είμαστε καλές επιλογές. Μετράει πολύ η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, η ωριμότητα και η προθυμία για μια όμορφη συμβίωση μετά από ένα σημείο για μια καλή σχέση.
Επίσης, όσον αφορά το κέρατο, να συμπληρώσω ότι ο Μπραντλευ Κούπερ παράτησε την Ιρινα Σαικς για τη Γκαγκα. Οπότε περίτρανα βλέπουμε ότι η ομορφιά δεν παίζει ρόλο τελικά όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς.
Και η Γκαγκα ωραία είναι. Η ομορφιά δεν παίζει μόνο ρόλο φυσικά, παίζει και η εξυπνάδα. Η Γκαγκα ενδεχομένως να είναι μια ιδιοφυία. Η Ιρίνα ενδεχομένως να είναι στόκος. Οπότε προφανώς κάποιος θα προτιμήσει τον απλώς εμφανίσιμο και πολύ έξυπνο, πάρα τον κούκλαρο στόκο.
Ας υποθέσουμε ότι πράγματι απάτησε και μάλιστα με την Γκαγκα, κι ας υποθέσουμε ότι η μία είναι πολύ όμορφη μεν αλλά δεν στροφαρει (που δεν συμφωνώ) και η Γκαγκα πολύ έξυπνη (που μάλλον είναι). Ας μην την παντρευοταν αφού δεν τον κάλυπτε σαν μυαλό ή όταν το καταλάβαινε ας την χώριζε. Δεν είναι ζήτημα του πόσο 'αξίζει' το κέρατο ο άλλος επειδή δεν πληροί τα στάνταρτς σας, αλλά ποιος είναι αυτός που θα πει ότι το αξίζει. Άμα δεν σας αρέσει καποιος, ιδανικά μην μπλέκετε μαζί του και χωρίστε έστω στην φάση γνωριμίας, αν δεν είσαι 'στόκος' μια χαρά καταλαβαίνεις αν σου κάνει ή όχι. Οπότε το τι είναι η μία και το τι η άλλη είναι άσχετο με την απιστία. Επιμένω στην ανεπάρκεια του απιστου, δεν ζούμε σε χώρες που σε παντρευουν με το ζόρι.
δεν εισαι η μονη ..... και εγω δεν εχω και ρωταω το γιατι... αλλα δεν υπαρχει απαντηση, καλυτερα να μαι μονος παρα να ειμαι με καποια που δεν με γεμιζει και δεν αξιζει

Σεισμός