ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2019 | 22:44

Και γιατί χωρίσαμε;

Πάει 1,5 χρόνος κι ακομα δεν κατάλαβα. Όλοι μας θαύμαζαν..."τόσο αγαπημένοι, με τόσο σεβασμό, μα τι πολιτισμένο ζευγάρι"Σου είπα οτι νιώθω πως βαριέμαι, μου είπες "ναι, έχεις δίκιο", μαζέψες τα πράγματά σου. Σε ξαναείδα μια φορα που ήρθες να πάρεις κάτι που ξέχασες. Το δεύτερο που ξέχασες είπες να το αφήσω αλλού.Έμαθα οτι δεν προχώρησες, ούτε κι εγώ. Και γιατί χωρίσαμε; από τον πολύ πολιτισμό και σεβασμό υποθέτω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή δεν μπορώ να διαβάζω γλυκανάλατες ωραιοποιήσεις της πραγματικότητας, χωρίσατε για τον εξής λόγο: σου φαινόταν ''βαρετός'', εκείνος έφυγε (προφανώς διότι και εσύ του ήσουν βαρετή), και επειδή δε σου έχει κάτσει στο μεταξύ ο μέγας τυπάς εραστής που θα σε συναρπάσει (τον οποίο ήλπιζες ότι θα βρεις χωρίζοντας), σκαλίζεις το παρελθόν.
Συνήθως όταν κάποιος από τους δύο λέει ότι δεν ξέρει γιατί χώρισε, είναι τελικά η αιτία ο ίδιος. Χωρίσατε επειδή της το ζήτησες λέγοντας ότι βαριέσαι την σχέση σας.