ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2019 | 12:01

σοκ

Μόλις έμαθα ότι ο πρώην μου ο οποίος αυτός με χώρισε και δεν έκοψε πότε επικοινωνία μαζί μου, παντρεύεται και θα κάνει και παιδί με μια που ξέρει ελάχιστα. "Ετυχε" παιδί. Δε ξέρω τι να κάνω. Τον έβρισα αλλά νιώθω κομμάτια. Θα συνέλθω ποτε; Είμαι σε σοκ. Είμαι ταυτόχρονα θυμωμένη, πληγωμένη και ζηλεύω αφόρητα. Μαύρα Χριστούγεννα.
16
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι "έτυχε" ο ίδιος σου το είπε; Προφανώς γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορούν να το γνωρίζουν τρίτοι. Το ότι στο πλάσαρε με αυτό τον τρόπο για να μην πονέσεις αχρείαστα περισσότερο, το σκέφτηκες; Ότι ζηλεύες και σου είνα αφόρητη η σκέψη να το καταλάβω. Αλλά το βρίσιμο δεν κολλάει πουθενά.Δεν έκοψε επικοινωνία ποτέ μαζί σου, αλλά η επικοινωνία απαιτεί δυο δεν μπορεί να την κρατήσει ο ένας μόνος του. Τώρα ψυχραιμία και σφίξε τα δόντια μέχρι να σου περάσει το πρώτο σοκ, δεν μένει κάτι άλλο.
ΕΣΥ δεν έκοψες επικοινωνία μαζί του. Αν είχες φερθεί πιο ''απολίτιστα'' και ξέκοβες, τώρα θα πέρναγες καλύτερα Χριστούγεννα.Πέραν της πλάκας, η διατήρηση σχέσεων μεταξύ πρώην είναι αχρείαστος πολιτισμός που βλάπτει τον ένα που ελπίζει και ωφελεί τον άλλο που κρατάει μία καβάντζα για τις δύσκολες ώρες.Καλά Χριστούγεννα.
Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε φίλη μου, για την ακρίβεια σε φίλη της αδερφής μου. Αυτός μάλιστα την είχε χωρίσει επειδή εκείνη ήθελε να προχωρήσουν και εκείνος έλεγε ότι είναι μικρός. Γνώρισε την άλλη και σε λίγους μήνες μάθαμε ότι είναι έγκυος. Μετά έπαιρνε τηλέφωνο τη φίλη μου και της έλεγε πόσο μεγάλο λάθος έκανε που δεν προχώρησε μαζί της αλλά με την καινούρια, την οποία περιττό να πω ότι την έχει κερατώσει με ό,τι περπατάει. Τι να πεις.Πάντως αν κάποιος πρέπει να είναι χάλια, αυτός είναι εκείνος που θα κάνει οικογένεια υπό αυτές τις συνθήκες.
Μακάρι να είναι όντως σωστοί γονείς τουλάχιστον. Αν και ο συγκεκριμένος βγαίνει πιο πολύ και απ'όταν ήταν ελεύθερος. Ποτε ασχολείται με το παιδί, δεδομένου ότι δουλεύει κιόλας, δεν ξέρω. Τέλος πάντων. Το παιδάκι να είναι καλά!
Επειδή ο δικός μου μπαμπάς πέρα από την οικονομική στήριξη και να κάνει χαμό, έριχνε όόοοολα τα υπόλοιπα στην μητέρα μου (η οποία για πολλά χρόνια εργαζόταν και δύο δουλειές) αυτούς τους ανεύθυνους πατεράδες, δεν τους μπορώ, ή τους άλλους που νομίζουν ότι μια ώρα την ημέρα να δουν το παιδάκι όταν είναι ταισμένο, αλλαγμένο, διαβασμένο είναι όσα έπρεπε. Πολύ κρίμα για την μητέρα του παιδιού όπως τα λες αλλά και για το παιδί, τέτοιοι πατεράδες μόνο για γονείς δεν κάνουν.
Ααα εγώ από τον δικό μου δεν έχω παράπονο. Ήταν απών. Έφευγε το πρωί και επέστρεφε το βράδυ. Δεν με ενοχλούσε. Όλα καλά! Όταν κάποια στιγμή σταμάτησε να λείπει όλη την ημέρα, εκτίμησα την προηγούμενη κατάσταση. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η μαμά μου, που δυστυχώς δεν ήταν απούσα. Μακάρι να ήταν!
Να μην περάσεις μαύρα Χριστούγεννα.... τα έχουμε περάσει κι εμείς τα ίδια, δεν αξίζει, σου φιλάει μια καλή γνωριμία και θα στη δώσει αυτές τις μέρες.... Βγες με φιλους περνα καλα και ανοιξε το μυαλο σου..... εγω το ειχα παθει σχεδον το ιδιο και χειροτερο πασχα!!! καλες γιορτες λοιπον!!!
Κοπελια την επικοινωνια μαζι σου δεν τη συνεχισε μονος του. Μαζι τη συνεχισατε. Απο κει κ επειτα τι ζηλευεις, δε μπορω να καταλαβω. Οπως κ να χει σου ευχομαι καλα Χριστουγεννα! Κ οχι μαυρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ