ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2019 | 19:53

Γνωμη

Για να συγκατοικησει κάποιο ζευγάρι μετράει πιο πολύ το ποσό καλά και πόσο καιρό τον ξέρεις τον άλλον ή πόσο καιρό είστε μαζι; Τι θεωρείτε εσείς καλύτερο;
4
 
 
 
 
σχόλια
Το πόσο καλά ξέρεις τον άλλον. Η ποσότητα δεν πάει με την ποιότητα, συνεπώς ο πολύς χρόνος δεν σου εγγυάται την ουσιαστική γνωριμία σου με τον άλλον. Επίσης παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του άλλου όπως αν είναι ξεκάθαρος, ειλικρινής σε όσα λέει και πράττει και δεν παίζει θέατρο για να πετύχει διάφορα.
Μονο και μονο επειδή η μετακομιση για να συγκατοικισεις με καποιον δεν είναι ότι πιο ευκολο για να το κανεις συχνα με τον οποιοδήποτε (χα-χα) , κατ'εμε είναι καλο να τον γνωρίζεις καλα τον αλλον.
Με διαφορά το πόσο καλά γνωρίζεστε.Η συμβίωση είναι απαιτητική άσκηση. Ακόμα και αν είστε καιρό μαζί, μέσα από τη συμβίωση θα δείτε πολλά καινούργια.Τολμήστε το όμως.Θα σας κάνει καλό. Θα ανακαλύψετε και πλευρές του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε.ΥΓ Απάντησα για συμβίωση. Για απλή συγκατοίκηση δε γνωρίζω.