Θάνος Μικρούτσικος: Συγκινητικό μήνυμα από το νοσοκομείο - «Αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα»

Θάνος Μικρούτσικος: Συγκινητικό μήνυμα από το νοσοκομείο - «Αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα» Facebook Twitter
2

Με ανάρτησή του από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ο Θάνος Μικρούτσικος, καλεί, φέτος, αντί για δώρα, να γίνουμε αιμοδότες

«Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους», έγραψε ο Θάνος Μικρούτσικος. «Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες», καταλήγει η ανάρτηση του δημοφιλούς μουσικοσυνθέτη. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος εδώ και δύο περίπου χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο, μιλάει ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας του. Πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε ότι νοσηλεύεται εδώ και περίπου ενάμιση μήνα. «Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου», είχε γράψει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του που αναρτήθηκε στο Facebook.

Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο το 2018 λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τον δυσκολέψω όσο μπορώ». 

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ένα έχω αυθόρμητα να πω μόλις διάβασα το άρθρο :Αχ Θάνο, κουράγιο.Και πιστεύω πολλοί θα ανταποκριθούν στην έκκλησή σου. Μακάρι να σε ξαναδούμε να παίζεις στο πιάνο και να τραγουδάς μοναδικά τους "7 νάνους...".

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ