ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2019 | 03:02

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Να βγει με κάποιον που της αρέσει για σεξ? .Μου έχει τύχει να βγω με άντρα που ήθελε σχέση, έτσι έλεγε τουλάχιστον και από το πρώτο ραντεβού άρχισε να με στριμώχνει όταν του την είπα την άκουσα και από πάνωκαι έχει τύχει και να βγαίνω με άλλον 2 μήνες και μόλις κάναμε σεξ μή τον είδατε τον παναή..Εκτός από αυτές τις δύο περιπτώσεις έχω κάνει καλές σχέσεις στο παρελθόν όμως τελευταία όποιον γνωρίζω οι χαρακτήρες μας δεν κολλάνε καθόλου και κανείς δεν με έχει τραβήξει εμφανισιακά....Μιλάω με ένα παιδί μέσω fb και μου αρέσει, μου πρότεινε να βρεθούμε για σεξ και γενικά να το συνεχίσουμε αποκλειστικά ο ένας με τον άλλον...Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ να βγω με κάποιον όσο και να μου αρέσει μόνο για να κάνω σεξ...Μέχρι τώρα δηλαδή....το σκέφτομαι...Θέλω να κάνω σεξ η αλήθεια είναι αλλά επειδή είμαι ευαίσθητη και ρομαντική τρομάρα μου αναρωτιέμαι αν θα νιώσω χειρότερα ύστερα αν δεχτώ...Αν θα νιώσω ότι με χρησιμοποίησε? Τουλάχιστον όμως αυτός το λέει ξεκάθαρα τι θέλει και μου αρέσει σαν άντρας...Δεν έχω πάει ποτέ σε ξενοδοχείο..πάντα στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι του συντρόφου μου πηγαίναμε...αν πω ναι και προτείνει ξενοδοχείο? Περιμένω απόψεις, ξέρω ότι σε μερικούς αυτά που λέω ίσως φανούν χαζά αλλά μην με κράξετε βρε παιδιά please...απλά είπα να μοιραστώ μερικές σκέψεις...
13
 
 
 
 
σχόλια
Ήθελα πάντως να ήξερα τι εννοείς όταν λες ότι είσαι ρομαντική και ευαίσθητη. Αλήθεια το έχω απορία, δεν κάνω πλάκα. Τι θα έπρεπε να σου πει για να ξενερώσει η ευαίσθητη ψυχή σου;
Κοίταξε, δεν είμαστε όλοι για όλα. Αν νιώθεις ότι δεν είναι για σένα μια συνεύρεση ερωτική μόνο, αλλά αναζητάς αυτό το κάτι παραπάνω από έναν άνθρωπο, τότε μην πας. Το πιθανότερο να στεναχωριέσαι μετά. Αν μπορείς να απενοχοποιήσεις το σεξ, να το δεις απλά σαν μια βιολογική ανάγκη που θες να καλύψεις κ ως εκεί, πήγαινε. Απλά ότι κ αν αποφασίσεις να βάλεις σαν προτεραιότητα τη συναισθηματική σου γαλήνη.
Κάνε ότι νομίζεις, αν και θα ξενερώσεις στο τέλος, γιατί ήδη νιώθεις ενοχικά.Αν πάτε ξενοδοχείο, διάλεξέ το εσύ.Ποτέ στο αυτοκίνητο. Μπορεί να βρεθείς πολύ άσχημα μπλεγμένη.
Σεξάκι στο αυτοκίνητο γίνεται σε ερημιές.Λίγο-πολύ σε στάνταρ μέρη.Μάντεψε τί μαζεύεται τριγύρω.Πως θα της φανεί αν ανακαλύψει ότι τους παίρνουν μάτι δυο-τρεις;Για να μη πω τι θα γίνει αν τους την πέσουν. Θα τη σώσει ο τύπος της μιας βραδιάς;Άσε που κι αυτός μπορεί να βρει τον μπελά του.Σε σπίτι είναι η ασφαλέστερη επιλογή.Αμέσως μετά σε ξενοδοχείο της επιλογής της.
Αν θες απλά σεξ κάνε το. Είναι ξεκάθαρος. Δεν είναι θέμα εκμετάλευσεις ακόμη και να χαθεί μετά.Από την άλλη εσύ σαν ευαίσθητη ή ρομαντική πρόσεχε 1) να μην δεθείς συναισθηματικά γιατί κάηκες και 2) να μην το μετανιώσεις μετά γιατί θα είναι αργά.
Σε πειράζω. Απλά δεν καταλαβαίνω με ποιά λογική είναι πιο cool το αυτοκίνητο από το Ξενοδοχείο. Κατά τα άλλα το μόνο κακό είναι να μην ξέρεις τι θέλεις, καθώς επίσης και να προδικάζει κανείς καταστάσεις. Όπως και να έχει να προσέχεις, βρεθείτε πρώτα κάπου σε δημόσιο χώρο να σχηματίσεις και από κοντά άποψη. Από το Face σε κλειστό χώρο, από εμένα είναι όχι. Επίσης αυτά τα "ξεκάθαρα" που δείχνεις να εκτιμάς, εμένα μου δείχνουν τούβλο αλλά γούστα είναι αυτά.
Θα σταθώ μονο στο εξης. Τι εννοεις οταν λες "φοβαμαι μη μ εκμεταλλευτεί"? Μα ξερεις απο την αρχη τι θελει. Ηταν ξεκάθαρος. Αν αυτο θελεις κ εσύ τοτε δεν εκμεταλλεύεται κανενας κανεναν ή αν θελεις υπαρχει "αλληλοεκμεταλλευση". Γτ πρεπει δλδ οταν μια γυναικα συναινει σε σεξ, ο αντρας να ειναι αυτος που εκμεταλλεύεται κ η γυναικα το "θύμα"? Αν το θες κ συ κ συνειδητοποιείς οτι αυτο κ μονο (κατα πάσα πιθανότητα) θα παρεις απ αυτον τον ανθρωπο, προσωπικα δε βρισκω κπ κακο. Αν μετα εσύ θελήσεις κτ παραπανω, που δε θελει να σου δωσει τοτε να ξερεις οτι δικο σου το θεμα. Τωρα όσον αφορα σε ξενοδοχεία κ αυτοκινητα, δεν ειμαι φαν. Κανε ο, τι θες αλλα συνειδητοποιημενα.