ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2019 | 16:10

Τις απόψεις σας, σας παρακαλώ...

Πριν από περίπου 6 μήνες έκανα σχέση με μια κοπέλα. 40 ετών και οι δύο...Τους πρώτους 1-2 μήνες τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ καλά και πάνω που λέω: ''Δόξα τω Θεώ, βρήκα μια κοπέλα αξιόλογη, να ταιριάζουμε, να συνεννοούμαστε κλπ.'', πάνω στο δίμηνο αρχίζει να με πιέζει, κλιμακώνοντας μάλιστα την πίεσή της, να επισημοποιήσουμε την σχέση, να συζήσουμε με αποκορύφωμα να μου θέσει, υπό την μορφή τελεσιγράφου, το αν έχω σκοπό να παντρευτούμε ή όχι, λέγοντάς μου επί λέξει: ''Φρόντισε μέχρι το τέλος του μήνα να μου απαντήσεις, να ξέρω''(!!!), με αποτέλεσμα τελικά να επέλθει χωρισμός (με παράτησε...)Στενοχωρήθηκα πολύ, διότι την αγαπούσα πολύ και πραγματικά. Και, ειλικρινά, είχα και εγώ τα σχέδιά μου για εμένα και εκείνη. Αλλά όχι και τόσο σύντομα...Τώρα που έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες από τον χωρισμό, κάθομαι και σκέφτομαι που έκανα (αν έκανα) το λάθος...Δεν ήθελα να χωρίσουμε, αλλά με πίεσε τόσο πολύ και με τέτοιον τρόπο που, αφενός μεν πειράχτηκα με την συμπεριφορά της, αφετέρου δε, μια τόσο σοβαρή απόφαση δεν μπορούσα να την λάβω μέσα σε τρείς μόλις μήνες. Προσωπικά θεωρώ ότι ένα τρίμηνο είναι, όχι απλώς μηδαμινό, αλλά ΜΗΔΕΝΙΚΟ χρονικό διάστημα για μια τόσο σοβαρή απόφαση...Επίσης, επειδή έχουμε κοινές παρέες, πληροφορήθηκα ότι κάτι πήγε να κάνει με κάποιον άλλον προ λίγου καιρού, αλλά δεν έγινε τίποτα και τέλος πάντων, είναι τελείως μόνη της (ουσιαστικά είναι μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό...)Μήπως το χειρίστηκα λάθος;;;Μήπως έπρεπε να κάνω κάτι άλλο;;;Ειλικρινά, είχα κάθε καλή διάθεση να προχωρήσω μαζί της μέχρι και τον γάμο, γιατί όχι...Αλλά όχι σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα... Στο τέλος ''μου την είπε'' και από πάνω, λέγοντάς μου ότι την κορόιδευα και η επικοινωνία μεταξύ μας κόπηκε ''μαχαίρι''. Από εκείνη την ημέρα δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία...Όπως καταλαβαίνετε, μου λείπει ακόμα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Απο καπου προσπαθουσε να ξεφυγει και βρηκε εσενα.... ψευτικη ολη ηταν και υποκρινοταν για να σε κανει να νομιζεις οτι ηταν η τέλεια για σενα.... μολις την παντρευοσουν θα τραβαγες γολγοθα,.,,,, στην υγεια της επομενης!!!!
Λόγο ηλικίας, όχι επειδή 40 ετών η γυναίκα είναι μεγάλη, αλλά αλλιώς το βλέπει φυσικά δεν είναι 20 ετών. Δεν έπρεπε να σε πιέσει με τελεσίγραφα και μπούρδες, απλά να σε ρωτήσει τι σκοπούς έχεις και βλέψεις για τη σχέση σας. Οι τρεις μήνες είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα για γάμο, εκτός αν το ήθελες και συ πολύ και ήσουν σίγουρος.
Αγαπητέ μου, με μπερδεύεις: από τη μία πλευρά την είχες θεοποιήσει ως κάτι το υπέροχο που την αγαπούσες κιόλας (δική σου η χρήση αυτής της λέξης), όλα αυτά σε τρεις μήνες μέσα, αλλά παράλληλα θεωρείς πως οι τρεις μήνες είναι μικρό διάστημα για να πας ένα βήμα παρακάτω, ας πούμε να συζήσετε, όντες και οι δύο στα σαράντα σας. Αλήθεια, πόσο είναι το διάστημα που θεωρείς ότι είναι ''ικανό'' για να πας παρακάτω; Έξι μήνες; Ένας χρόνος; Δύο χρόνια; Μήπως όλα αυτά που μας λες είναι προφάσεις εν αμαρτίαις;Όσον αφορά σε εκείνη, τη δικαιολογώ που θέλει γάμο. Είναι δικαίωμά της να θέλει και να ζητά κάτι τέτοιο, ιδίως στα 40 της, δεν υπάρχει χρόνος ώστε να κάνει δίχρονες ''δοκιμαστικές'' σχέσεις.
Δεν ήταν λίγοι οι τρεις μήνες για να δείτε αν ταιριάζετε (εφόσον υπήρχε καθημερινή τριβή και επικοινωνία). Ειδικά στα σαράντα, που έχετε διαμορφώσει τους χαρακτήρες και τα θέλω σας.Ο γάμος είναι κυρίως οικονομικό συμβόλαιο, μήπως αυτό σε τρόμαξε;Πρέπει να παραδεχθείς τι είναι αυτό που σε κράτησε από το να θέλεις να προχωρήσεις, και να το συζητήσεις μαζί της. Τώρα, αν για εκείνη τελείωσε, δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ