GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο μεγάλες νικήτριες του τελικού

GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο μεγάλες νικήτριες του τελικού Facebook Twitter
6

Τρεις μήνες μετά και σαρώνοντας για δεύτερη χρονιά σε τηλεθέαση, το Greece's Next Top Model έφτασε απόψε στο τέλος του αναδεικνύοντας για πρώτη φορά δυο νικήτριες.

Στον αποψινό μεγάλο τελικό οι τρεις φιναλίστ Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπάνκο διαγωνίστηκαν για το έπαθλο των 50.000 ευρώ, που συνοδεύεται από μονοετές συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών καθώς και συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο της Γερμανίας. 

Τα τρία κορίτσια πέρασαν από τρεις δοκιμασίες και οι κριτές τις βαθμολόγησαν για την καθεμία ξεχωριστά. Στην πρώτη δοκιμασία κλήθηκαν να φωτογραφηθούν και να αναδείξουν μερικά πανάκριβα κοσμήματα, στην δεύτερη πόζαραν σε ένα μεγάλο glamorous πάρτι ενώ στην τελευταία πόζαραν με τους συντρόφους τους.


Όπως και πέρυσι, τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν live, κατευθείαν από το πλατό του GNTM, καθώς, εκτός από την κριτική επιτροπή, για ακόμη μια φορά το κοινό είχε την δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια online. 

Ωστόσο στο Twitter εκατοντάδες χρήστες σχολίασαν ξανά πως δεν κατάφεραν να ψηφίσουν καθώς φαίνεται πως υπήρχε τεχνικό πρόβλημα με την πλατφόρμα λόγω υπερφόρτωσης, όπως είχε συμβεί και στον περσινό τελικό με την Βίκυ Καγιά να εξηγεί πως το σύστημα έπεσε επειδή μπήκαν να ψηφίσουν πάνω από 500.000 άτομα.

Ο τελικός κράτησε περισσότερες από τέσσερις ώρες με την επιτροπή να ανακοινώνει live πως λόγω ισοπαλίας φέτος οι νικήτριες είναι δύο, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου που θα μοιραστούν τα έπαθλα.

Οι δύο νικήτριες είχαν από 112 βαθμούς, ενώ η Κέισι συγκέντρωσε 108 βαθμούς.


«Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου είναι 18 χρονών και μόλις τελείωσε το σχολείο. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο της αρέσει να διαβάζει μυθιστορήματα και να πηγαίνει στον κινηματογράφο. Παίζει πιάνο από 7 χρονών. Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα. Ανήκει τον τελευταίο καιρό σε πρακτορείο, όπου και ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. Έχει κάνει πασαρέλες και φωτογραφίσεις. Ονειρεύεται να πετύχει σε ό,τι και να κάνει στη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη. Motto: Ένας στόχος τη φορά», αναφέρει το προφίλ της στη σελίδα του GNTM.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Maria Iliadou (@annamaria_iliadou) στις


«Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 22 χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ. Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη. Το άλλο, είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue. Motto: Κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις», αναφέρει το προφίλ της στη σελίδα του GNTM.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

O Romeo, Romeo! Wherefore art thou Romeo? ♾♾ @c9_cloud9byl #bnw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tarabanko? (@kweenkatyatar) στις

Δείτε εδώ ολόκληρο τον τελικό του GNTM 2:

 
Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Απο λιγο που ειδα, μια χαρα κοπελα ηταν η Κατια και η πιο επαγγελματιας απο ολες τις υπολοιπες κοπελες...Τωρα αν καποιοι βλεπουν παντου βυσματα επειδη τα χρησιμοποιουν οι ιδιοι στη ζωη τους, αλλο θεμα...
Ευτυχώς που μπόρεσαν να κανονίσουν με το πρακτορείο στο Αμβούργο, το Madame Figaro και τη Dust and Cream να κάνουν όλα τα συμβόλαια διπλά μέσα σε δευτερόλεπτα αφότου έπεσε το σύστημα. Αλλά θα μου πεις, είχαν προνοήσει, είχε πέσει άλλωστε και πέρυσι το σύστημα, ήξεραν οι άνθρωποι. Χίλια μπράβο, καθόλου ρεζίλι δε γίνατε. Το σύστημα δεν έπεσε, μια χαρά κρατάει
Ίσως ο πιο στημένος τελικός ριάλιτι παιχνιδιού παγκοσμίως. Αναρωτιέμαι τι βύσμα έβαλε η Κάτια και άλλαξαν οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού δυο φορές τους κανόνες για να μη φύγει και για να αναδειχθεί μία από τις δύο (wtf) νικήτριες. Πραγματικά μόνο στην Ελλάδα αυτά. Όλοι ξέρουμε φυσικά πως η Άννα Μαρία κέρδισε και μόνο αυτή!