Μάγδα Φύσσα: «Αθωώνουν τους εγκληματίες, πόσο να αντέξουμε;»

Μάγδα Φύσσα: «Αθωώνουν τους εγκληματίες, πόσο να αντέξουμε;» Facebook Twitter
EUROKINISSI
15

Έντονη ήταν η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα, έπειτα από την πρόταση της εισαγγελέως για την απαλλαγή των 17 κατηγορουμένων ως μέλη της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας από την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα.

Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε μόνο την ενοχή του Γ. Ρουπακιά, ενώ μεταξύ άλλων στην αγόρευσή της είπε πως δεν διέκρινε «καμία εντολή, κανένα σχεδιασμό».

Σε δήλωσή της η Μάγδα Φύσσα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είδαν τίποτα όλο αυτό το διάστημα; Αθωώνουν τους εγκληματίες. Πόσο να αντέξουμε;».

Ελλάδα
15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Ελλάδα / Θάνατος 19χρονης στην Κεφαλονιά: «Έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας» καταγγέλλει ο πατέρας της

Οι αρχές εξετάζουν αν στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα άτομα - Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία και μαρτυρίες πως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλα άτομα
THE LIFO TEAM