ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2019 | 14:25

Καρίερα ή οικογένεια ?

Να μείνω με τον άνθρωπο που αγαπώ και σκεφτόμασταν να παντρευτούμε ή να φύγω για το εξωτερικό να ξεκινήσω μια καρίερα πάνω στο τομέα μου. Από μικρή, ήθελα να ακολουθήσω μια ζωή καριέρας αλλά πριν 2 χρόνια, γνώρισα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.. Είναι έξυπνος,αστείος, μαζί του μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαστε μόνο ερωτευμένοι, είμαστε και δυο καλοί φίλοι, συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές, παίρναμε μαζί τις φουρτούνες της ζωής. Φοβάμαι πως αν ακολουθήσω καριέρα, δε θα μπορέσω ποτε να βρώ άνθρωπο σαν αυτόν!
7
 
 
 
 
σχόλια
Και τα 2. Μια φορά ζούμε. Επίσης πως λες ότι μαζί του μπορείς να είσαι ο εαυτός σου αλλά δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου; Είναι λίγο οξύμωρο αυτό αν το σκεφτείς. Να του προτείνεις να σε ακολουθήσει. Εκτός αν μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου κι εδώ. Τα όνειρα δεν κάνουν κακό, ο εγωισμός κάνει.
Το πρόβλημα με την "καριέρα" είναι ότι από μόνη της η λέξη δεν έχει νόημα.Το νόημα και την αξία της, την καθορίζουμε εμείς. Με βάση αυτά, επιλέγουμε και τις θυσίες που θα κάνουμε ή δεν θα κάνουμε.Δεν ξέρω πως ονειρεύτηκες τη ζωή καριέρας, αλλά στην πράξη σου ζητάει πολύ περισσότερα απ' αυτά που φαντάζεσαι ή μπορείς να δώσεις.Ωστόσο, είναι ίσως η μοναδική ελπίδα να αποκτήσεις τους οικονομικούς πόρους που θα σου εξασφαλίσουν ένα μέλλον πιο άνετο.Για μένα, το δίλημμά σου είναι υπαρκτό.Αν από κοινού μπορέσετε να βρείτε μια λύση, τότε είσαι τυχερή.Αν όχι, τότε ετοιμάσου να αναρωτιέσαι για πολύ καιρό, τι θα γινόταν αν έμενες μαζί του.
Δεν υπάρχει δίλημμα καριέρα ή οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση. Τώρα το τι απόφαση πρέπει να πάρεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εδώ τι επαγγελματικές προοπτικές έχεις, εκείνος υπάρχει πιθανότητα να σε ακολουθήσει αν αποφασίσεις να φύγεις, πόσο σίγουρη είναι η "καριέρα" στο εξωτερικό και χίλια δυο άλλα που δεν μας λες.
Με πρόλαβες. Ακριβώς αυτό μπήκα να γράψω. Ας πάει όμως πρώτα η ίδια για κάτι μήνες μόνη της, μην τυχόν δεν της αρέσει έξω (ποτέ δεν ξέρεις).Εξ δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο δεν βλέπεις το αυτονόητο. Μας έχετε πεθάνει στα δίπολα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ