Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» για τα παράνομα παρκαρισμένα - Εκατοντάδες κλήσεις

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» για τα παράνομα παρκαρισμένα - Εκατοντάδες κλήσεις Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
2

Επιχείρηση «σκούπα» για τα παράνομα παρκαρισμένα πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με τροχαία και δημοτική αστυνομίας να βεβαιώνουν εκατοντάδες κλήσεις.

Συνολικά 228 κλήσεις «έκοψαν» κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας και της διεύθυνσης τροχαίας κατά την κοινή επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Οι περισσότερες κλήσεις αφορούσαν την κατάληψη διαβάσεων και ραμπών αναπήρων, αλλά και τα διπλοπαρκαρισμένα. Επιπλέον, σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας, κατά την ίδια επιχείρηση αφαιρέθηκαν οκτώ πινακίδες αυτοκινήτων που ήταν αντικανονικά παρκαρισμένα, ενώ γερανός «σήκωσε» για τον ίδιο λόγο τρία οχήματα.

Οι έλεγχοι των μικτών κλιμακίων ξεκίνησαν από την οδό Αγίου Δημητρίου και συνεχίστηκαν στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Πολυτεχνείου και 26ης Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM
«Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Ελλάδα / «Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες είχαν φτάσει στην περιοχή για να ξαναδούν το σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε εντοπιστεί συντρίμμι μαχητικού αεροσκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε αναδείξει ο άτυχος ορειβάτης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Προσωπική εμπειρία και πρόσφατη.3 ώρες στάθμευση σε πάρκινγκ εκμετάλλευσης του λιμανιού, 7 Ευρώ. Μου είπαν ότι είναι και φτηνά. Η ταρίφα στα τριγύρω όλως τυχαίως νεόφυτα πάρκινγκ, ξεκινά από 10 και ανεβαίνει. Δυο μέρες μετά, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ταξί στις μετακινήσεις μου προς/από κέντρο, καθώς οι δύο λειψές γραμμές του ΟΑΣΘ που εξυπηρετούν την περιοχή μου, είχαν μέσο όρο αναμονής τα 45 λεπτά, έκαστη. Πήγαινε/έλα με ταξί, λοιπόν, 8 Ευρώ.Έτσι είναι... Λειτουργούν "ανταποδοτικά" τα πράγματα. Όλοι κερδίζουν, πλην του πολίτη μετακινούμενου.