ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2019 | 09:21

Γνωμη

Πόσο λογικό σας φαίνεται ένα αγόρι να σε προσκαλεί να πας να αραξετε σπίτι του από το τρίτο ραντεβού;;έχουμε πιει δύο καφέδες και φαίνεται ότι έχουμε πολύ χημεία αλλά συνολικά δέκα μέρες έχει που αρχίσαμε να μιλάμε ,και να του ξεκαθαρίζω κιόλας ότι δεν έχω θέμα αλλά δεν θα ήθελα κάτι παραπάνω γιατί είναι νωρίς ακόμα και να μου λέει πράγματα του τύπου ότι δεν θέλει αυτό αλλά αν του το κόβω συνέχεια δεν θα μπορεί στο τέλος να με δει ερωτικά αλλά φιλικά.Δεν ξέρω θεωρώ ότι αν σε ενδιαφέρει όντως κάποιος κάνεις και υπομονή και συμβιβασμούς και το σέβεσαι..
29
 
 
 
 
σχόλια
Προς Ανία,Ναι έχεις δίκιο. Βασικά είτε από το ίντερνετ να τον γνωρίζει είτε από φυσική παρουσία εξαρχής και πάλι πρέπει να προσέχει. Εσύ είσαι πχ ειλικρινής, ο άλλος τι είναι όμως; Χρειάζεται καλή πρόθεση απλά από την αρχή και όχι κοροϊδίες και από τις δύο πλευρές.
Μα δεν είπα ότι είναι αγγελικά πλασμενα, απλά μου ακούγεται πιο ύποπτο όλο αυτό που περιγράφεται αν ο άλλος είναι ένας πανασχετος που τον γνώρισε στο διαδίκτυο. Εδώ μέσα πόσες φορές λέμε για προσωπεία στην τελική; Κάποιος αν ηθελε να με γνωρίσει θα έλεγε τι καλή κοπέλα, ε αν το συνέχιζα για 2-3 ραντεβού και μετά τον έδερνα ξερωγω, θα νόμιζε ότι με ξέρει από πριν ενώ δεν ισχύει. Ενώ έξω, δεν χάνεις την αντίληψη ότι τον άλλον δεν τον ξέρεις καθόλου. Φυσικά μπορεί να κυλήσουν όλα καλά εννοείται, αλλά μέχρι να βεβαιωθουμε με το τι έχουμε να κάνουμε, καλό είναι να προσέχουμε και να μην κολλάμε στο ποτε ένα καλό κορίτσι κάνει σεξ, αυτά θολωνουν την κρίση στα σημαντικά. Υ. Γ. Οπότε της βγαινει αβίαστα είναι η απάντηση. Όπως και για τους άντρες.
αλλά δεν θα ήθελα κάτι παραπάνω γιατί είναι νωρίς ακόμα και να μου λέει πράγματα του τύπου ότι δεν θέλει αυτό αλλά αν του το κόβω συνέχεια Πηγή: www.lifo.grΕγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάτε τόσο βαριά στην αρχή μιας γνωριμίας, που πρέπει να υπάρχει κάτι πιο ελαφρύ στη ατμόσφαιρα.
Επειδή είμαι φοβιτσιαρα αν τον ήξερα μόνο δέκα μέρες δεν θα μου άρεσε η πρότασή του εκτός κι αν το πηγαίναμε και οι δύο προς το 'άραγμα'.Υ. Γ. Πάντως αυτό για το ότι θα σε δει φιλικά... Ε πες του: "Καημό το χω να με δει και μένα κάποιος μια φορά φιλικά" :)
οι σχέσεις προϋποθέτουν κάποιο ρίσκο, οποίος φοβάται, πέφτει κοιμάται. Ο τρόπος γνωριμίας είναι irellevant. Είτε τον γνωρίσεις σε ένα μπαρ είτε στο διαδίκτυο, όσα σου πει εκείνος για τον εαυτό του θα ξέρεις. Εκτός αν κόβει το μάτι σου και έχεις iq λίγο παραπάνω απο το μέσο όρο.
Μπράβο Αριάδνη παιδί μου!:)Αγιε τον ξέρει δέκα μέρες και την καλεί σπίτι χωρίς να της βγαίνει αβίαστα, οπότε θα της πω να προσέξει. Απλό είναι. Κανείς δεν είπε να μην κάνει γνωριμίες μέσω διαδικτύου, είπα ότι μπορεί να γίνει πολύ διαφορετικό πλασάρισμα και να μην έχεις πως να διασταυρωσεις πληροφορίες. Επιπλέον, στο μπαράκι δεν θα χω χτίσει ήδη κάποια άλλη εικόνα για τον άλλον πριν τον δω από κοντά και προσωπικά με κάνει να κρίνω πολύ πιο ορθά. Το να προσέχεις και την ασφάλειά σου δεν είναι κακό πάντως. Υ. Γ. Η εξωλεκτική επικοινωνία είναι αρκετά δυνατή. Εγώ με τα λόγια είμαι ευπιστη, δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία ν' αναρωτιέμαι αν ο Άγιος είναι όσα λέει ή όχι και μετά θα έχω ένα προφίλ όταν σε γνωρίσω που θα σκεφτώ ότι γίνομαι κακοπροαιρετη αν εμπιστευτώ τα μάτια μου. Οπότε, διαδικτυακά έστω, πες με και μπουμπουνα. Εκτός κι αν μιλάμε για γυναίκες, είμαι τυχερή για κάποιες που γνώρισα μέσω διαδικτύου.
Ακριβώς! Ο τρόπος γνωριμίας είναι φυσικά σημαντικός. Είναι τελείως διαφορετικό να γνωρίσεις κάποιον για παράδειγμα στη σχολή, στη δουλειά, μέσω κοινής παρέας κλπ απ'οτι στο ίντερνετ. Στην πρώτη περίπτωση είσαι σε θέση να αντλήσεις πληροφορίες και από αλλού περα από αυτά που θα σου πει ο ίδιος. Ακόμα και σε ένα κλαμπ να έρθει και να σε πλησιάσει κάποιος είναι διαφορετικό, γιατί γνωρίζοντας κάποιον μέσω ίντερνετ πηγαίνεις στο ραντεβού προκατειλημμενη απ'όσα ήδη σου έχει πει και θολώνει η κρίση σου. Εν προκειμένω ο τύπος προσπαθεί να την πατροναρει. Λέει από τη μια ότι δεν θέλει αυτό και από την άλλη γίνεται χειριστικος ακριβώς για να γίνει. Είναι λες και προσπαθεί να την καθησυχάσει για να πάει τελικά. Προφανώς και δεν λέω ότι ο άνθρωπος είναι κατ'αναγκη επικίνδυνος. Απλώς δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε κιόλας. Τώρα σχετικά με το ρίσκο και το φόβο, όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Ένας άνδρας πολύ πιο εύκολα θα υιοθετήσει αυτή τη λογική, ότι οι σχέσεις περιέχουν ρίσκο και δεν γίνεται να λειτουργεί κανείς με φόβο, γιατί απλώς βλέπει τα πράγματα εκ του ασφαλούς. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχει είναι να πέσει σε καμία μουρλή που θα τον κυνηγάει για καποιο καιρό. Κατά τα άλλα δεν κινδυνεύει. Οπότε είναι λογικό εσύ πχ ως γυναίκα να έχεις πιο αυξημένο το αίσθημα της αυτοσυντηρησης, κατ'επεκταση και του φόβου, και να δίνεις τέτοιες συμβουλές.
Ο άνδρας εξ ορισμού παίρνει το ρίσκο της χυλοπιτας αφού το θέτεις έτσι, αφού 90% θα κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση, δεν μπορεί κι εσείς να τα θέλετε όλα στο πιάτο χωρίς κανένα ρίσκο. και δεν μιλάω για θέματα ασφάλειας. Επίσης σε θέμα τρέλας το ίδιο επικίνδυνα είναι Κάι τα δύο φύλλα, άστο. Επίσης αν θέλεις εξήγησε μου λίγο ανία τι εννοείς ότι θα έχεις ένα συγκεκριμένο προφίλ στο μυαλό σου; Από.δυο βλακείες που θα έχετε πει ονλινε; Πλέον όλοι έχουν σοσιαλ και μπορείς να δεις ποιοι/πως είναι, οπότε έχεις μια εικόνα πάνω κάτω. Θεωρώ έχει να κάνει καθαρά με το πόσο εξοικειωμένος είναι κάποιος με την τεχνολογία. Οι δικές μας γενιές δεν το έχουν πολύ με το online dating τα πιτσιρίκια πλέον φλερτάρουν και γνωρίζονται περισσότερο online. Το ότι κάτι δεν.μας αρέσει ή μας είναι ξένο δεν σημαίνει ότι πρέπει να το δαιμονοποιούμε κιόλας. Απλά.μια.σκεψη.Για τον τύπο της εξ, εννοείται ότι είναι μπαρουφας, αλλά και η άλλη που κάθεται και απορεί..τι να της πείς.. βρήκε και τα κάνει..
Όπως είπε η Αριάδνη, έχεις πλασει ήδη μια εικόνα και δεν είναι όλοι σαν εμένα που από κοντά είναι καλύτεροι :Ρ όταν σε καλεί κάποιος σπίτι του, καλό είναι να νιώθεις ασφάλεια κι αυτό φυσικά αφορά όχι μόνο τον τρόπο γνωριμίας. Αλλά ας πουμε πριν κάτι μήνες είχα δει μια είδηση που αφορούσε έναν τυπα που βίαζε τις κοπέλες που γνώριζε σε μια εφαρμογή. Η παραπλάνηση μπορεί να είναι πιο εύκολη μέσω διαδικτύου και φυσικά μπορεί να την πατήσεις κι εκτός διαδικτύου. Το να είσαι προσεκτικός που λέω, δεν σημαίνει να είσαι κλειστός και να μην ρισκάρεις, αλλά να ρισκάρουμε για χυλοπίτες και όχι επιφοβες καταστάσεις. Τον ξέρει μόλις δέκα μέρες και δεν την έχει κερδίσει για να πάει στον χώρο του κι εστιάζει μόνο στο σεξ κι έτσι αγνοεί σοβαρότερα θέματα που θα μπορούσαν να υπάρχουν. Μπορεί και να μην υπάρχουν, αλλά καλό είναι να τα κοιτάμε.Υ. Γ. Ποιος είπε ότι έχουμε όλες θέμα να φάμε τα μουτρα μας και να πλησιάσουμε κάποιον; Αλλά από την άλλη εγώ με τις χυλοπιτες δεν έχω θέμα, ίσως φταίει που με την απόρριψη είμαι σαν άτομο εξοικειωμένη. Ειδικά αν ένας άγνωστος σε κλαμπάκι μου έδινε άκυρο επειδή είτε δεν του κλικαρα, είτε με πρόλαβε άλλη να του κλικαρει πρώτη και καλύτερη, ε θα ζήσω. Δεν αρέσουμε σε όλους και δεν πειράζει.Παντως στα μικράτα μου, μια χαρά είχα προσεγγίσει όσους μ' άρεσαν πολύ και έτρωγα και χι. Αμ πως. Τώρα απλά δεν έχει τύχει.
Από τη μια, καλώς πήγε Αριάδνη εκεί γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να ειπωθεί ότι κανένας άνθρωπος (αλλά για ζητήματα σωματικής ακεραιότητας κατά βάσει θύματα θα είναι οι γυναίκες σε γνωριμίες ερωτικού τύπου ή - εμφανώς λιγότεροι-άντρες από άλλους άντρες κυρίως στην τελική) και ότι στην προσπάθεια που γίνεται να είμαστε προσιτές μπορεί να καταλήξουμε απροστατευτες. Όπως εμένα δεν με ενδιαφέρει να εστιασω στο ποτέ είναι σωστό να συνευρεθουν σεξουαλικα δύο άνθρωποι, ούτε το πως και που θα γνωριστούν, αλλά να υπάρχει μια κάποια ασφάλεια και όταν τέλος πάντων, κάτι σου κλωτσάει, να σηκωθείς να φύγεις. Υπάρχουν κάποια ρίσκα που καλό είναι να μην τα πάρουμε και να μη γλιτώσουμε από τύχη. Δεν μου αρέσουν οι χειριστικες συμπεριφορές και μάλιστα με σκοπό να πάω στον χώρο του άλλου που δεν ξέρω. Όταν κάτι δεν είναι αβιαστο, μπορεί να είναι κάτι καμπάνες που στις περισσότερες γυναίκες λένε από παιδάκια να αγνοούν για να είναι ευχάριστες. Δεν περασε τόσος καιρός που μαθαίναμε ότι μια γυναίκα δεν λέει ποτέ ναι, και το όχι της είναι ίσως.
θεωρώ ότι αν σε ενδιαφέρει όντως κάποιος κάνεις και υπομονή και συμβιβασμούς και το σέβεσαι.. Πηγή: www.lifo.grΌποιος μας θέλει μόνο ως κομμάτι κρέας να πάει στο καλό και να μη μας γράφει. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά θα θελήσει να σε γνωρίσει πρώτα ως άνθρωπο, να σε νιώσει, να υπάρχει ψυχική ένωση και όχι μόνο σεξ.
Μμμμ καλα το παει ο τυπος. Απ τη μια "δε θελω αυτο" (= το θελει) αλλα απ την αλλη "κοιτα κοπελια, αν με κόβεις συνεχεια θα σε δω σα φιλη" (=απόπειρα χειρισμου). Καλη η μεταφραση?
Δεν είναι έλλειψη σεβασμού, απλά διεκδικεί αυτό που θέλει. Το οποίο δεν είναι και κάτι κακό εξάλλου. Αν εσύ δεν νιώθεις έτοιμη ΟΚ, αλλά δεν είναι κακό που στο προτείνει.
Δεν φαίνεται από την εξομολόγηση ότι την πιέζει ενώ αυτή έχει ήδη αρνηθεί. Φαίνεται ότι διεκδίκησε απλά συνάντηση στο σπίτι του μετά από 2 επιτυχημένα ραντεβού, το οποίο μου φαίνεται απόλυτα κατανοητό προσωπικα.
Μπορεί να φανεί άσχημο αυτό που θα γράψω. Αλλά σεβασμό,κατανόηση,υπομονή δείχνεις πρωτον όταν σε ενδιαφέρεικαι δεύτερον ΕΑΝ υπάρχει λόγος να δείξεις. Αν ο άλλος δεν σου έχει επικοινωνήσει κάποιον προβληματισμο πως μπορείς να ξέρεις τι σκέφτεται;
Όχι, η υπομονή κι οι συμβιβασμοί δεν είναι ενδείξεις ότι σε ενδιαφέρει κάποιος. Είναι ενδείξεις ότι είσαι τόσο απελπισμένος, που είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι που δεν θες. Επίσης, το ότι σου ξεκαθαρίζει τη θέση του δεν σημαίνει ότι δεν σέβεται αυτό που νιώθεις. Καλύτερα που στο ξεκαθαρίζει για να ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις. Θέλετε διαφορετικά πράγματα, άρα μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος. Οι υπομονές και οι συμβιβασμοί από ανθρώπους που μας ξέρουν 10 μέρες είναι γελοιότητες. Δεν είσαι βραβείο που πρέπει κάποιος να κερδίσει μετά από αγώνα.
Τον σεβασμό που τον είδες; Εγώ βλέπω ότι προσπαθεί να την πατροναρει! Δικαιούται να θέλει το οτιδήποτε, ας είναι όμως ευθύς. Αυτά τα δεν θα μπορώ να σε δω ερωτικά, αν συνεχώς με σταματάς, είναι μαλακιες
Αρα δεν τον νοιαζει καν σαν χαρακτηρας αν του αρεσει και ταιριαζουν..δεν νιωθει ηδη ερωτικα για να το προικονομει...απλα την θελει για να περασει την ωρα του.