ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2019 | 05:36

Τέλμα

Καλησπέρα..εδώ και κάτι μήνες έχω γίνει πολυ διαφορετικη και αυτό το βιώνω όλο μόνη μου...είμαι φοιτήτρια είκοσι ενός ετών ,3ο έτος..Και δεν κάνω τίποτα ,δεν έχω φίλους στην πόλη που σπουδάζω από περυσι και σχεδόν κάθομαι όλη μερα σπίτι..Το θέμα είναι ότι δε νιώθω τοσο άβολα με αυτό όσο θα επρεπε ενδεχομένως και ίσως θα έλεγα ότι όλο αυτό μου αρέσει... Γιατί ούτε θα μου άρεσε να βγαίνω για καφέ με φίλες που ξέρω ότι θα μου πουν ψέματα,θα με θάψουν ή δεν θα μπορουν να δουν το μέσα μου..Βαρέθηκα όλα αυτά τα δήθεν ,βαρέθηκα να βγαίνω έξω και η μόνη έννοια να είναι το στορυ ή οι δήθενιες περί πανεπιστημιου και μελλοντικης απορρόφησης..οι περισσότεροι μου φαινονται βαρετοί και χωρις ουσια.Τι να πω όλα άχρωμα φαντάζουν πια ..Κάθομαι σπίτι μου και δεν με ενοχλεί κανένας ..Η Αθήνα είναι χάος,μου φέρνει κάτι απόκοσμο ,όλοι έχουν ενα άγχος και μια παράξενα στον τρόπο που σε κοιτάνε..Το μόνο που μου αρέσει είναι να περπατάω με ακουστικά στους δρόμους της Αθήνας μετά το βραδάκι όταν όλα έχουν αρχίσει να ησυχάζουν.Μονο ένα διαβασμα μου φαίνεται εφικτό να κάνω αυτή την στιγμή.Ούτε βήμα για μια σχέση,ούτε για νέο ξεκίνημα στο πανεπιστήμιο ούτε για τίποτα
8
 
 
 
 
σχόλια
Βρε φίλη!Όλες σου οι φίλες σου λένε ψέματα και σε θάβουν και όλοι στην Αθήνα σε κοιτάνε με άγχος και παραξενιά; Χτυπούν καμπάνες δυνατές. Ένας ειδικός ίσως θα μπορούσε να σε βοηθήσει να κατανοήσεις αυτά που νιώθεις και να βρεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη ζωή σου.
Στη σιχαμένη Αθήνα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις.Μη νιώθεις άσχημα που σου αρέσει αυτό.Άσχημα και αφύσικα να νιώθουν όσοι νομίζουν ότι περνάνε γαμάτα σε αυτή τη λάσπη.
Δεν είμαι Αθηναίος αλλά ο τρόπος που μιλάς είναι απόλυτος και κομπλεξικός. Τόσο ανώτερος νοητικά είσαι φίλε μου πια; Τα λουλούδια μέσα στην λάσπη κρύβονται.Η Αθήνα δεν είναι μόνο η Ερμού.
Είμαι απόλυτος και υπερβολικός.Αλλά αν έχεις δει τόσες πόλεις του εξωτερικού οι ελληνικές σου φαίνονται παπάτζα,και ειδικά η Αθήνα.Καλύτερα να ζεις μακρυά από αυτές,όπως κάνω εδώ και χρόνια.Επίσης δεν το παίζω ανώτερος.Να τους ανοίξω τα μάτια προσπαθώ.Αν κάποιος δε θέλει δικό του θέμα.Έχουμε ελευθερία λόγου υποτίθεται.
Μπορείς απλά να έχεις παρέες και όχι φίλους. Τον διαχωρισμό εσύ τον βάζεις,θα περνάς καλά με τρεις τέσσερις γνωστούς υπάρχουν περισσότερες δραστηριότητες να κάνεις.Και εγώ περνάω πολύ όμορφα με τον εαυτό μου,περισσότερο από ότι όταν βγαίνω αλλά που και που η κοινωνικοποίηση χρειάζεται!