Με τα χέρια ψηλά, εν είδει παράδοσης, θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την εκτεταμένη χρήση αστυνομικής βίας κατά την πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ο Κλέων Γρηγοριάδης.

 

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 σήκωσε τα χέρια του ψηλά και αναφώνησε τρεις φορές «παραδίνομαι», θέλοντας να αναπαραστήσει στο βήμα της Βουλής, τον πολίτη που δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ, στα Εξάρχεια, το βράδυ της Παρασκευής. Αναφέρθηκε δε, στο σχετικό βίντεο που εμφανίζει δύο άντρες των ΜΑΤ να χτυπούν συλληφθέντα, παρότι εκείνος επαναλαμβάνει ότι παραδίνεται.

 

«Παραδίνομαι»: Ο Κλέωνας Γρηγοριάδης διαμαρτυρήθηκε με τα χέρια ψηλά στη Βουλή για την αστυνομική βία
«Αν αυτή είναι η δημοκρατία σας που ονειρεύεται η νέα κυβέρνηση, να τη χαίρεστε», κατέληξε απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα - EUROKINISSI

 

«Έστω ότι ήμουν αντεξουσιαστής, ταραχοποιός, αλλά δεν μπορεί να φωνάζω παραδίνομαι και να συνεχίζουν να με χτυπούν, να με κλωτσάνε στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα και στο στήθος, όταν είμαι εμφανώς άοπλος και παραδομένος», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, καταχειροκροτούμενος και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Αν αυτή είναι η δημοκρατία σας που ονειρεύεται η νέα κυβέρνηση, να τη χαίρεστε», κατέληξε απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα.