Ο Δήμος Μούτσης κατήγγειλε «κραυγές και φοβερό ξύλο» στο ΑΤ Εξαρχείων - Η Αστυνομία απάντησε

Ο Δήμος Μούτσης κατήγγειλε «κραυγές και φοβερό ξύλο» στο ΑΤ Εξαρχείων - Η Αστυνομία απάντησε Facebook Twitter
5

Την καταγγελία που έκανε ο συνθέτης Δήμος Μούτσης στο Facebook για «κραυγές και φοβερό ξύλο» στο Α.Τ. Εξαρχείων μετά την πορεία για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, διαψεύδει με δική της ανάρτηση η Αστυνομία.

Η καταγγελία του Δήμου Μούτση που προκάλεσε αίσθηση και συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και σχόλια αναφέρει:

ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Χτες βράδυ γύρω στη 1 απ το "κολαστήριο" αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο. Μπορεί άραγε κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες? Το ότι οι μπάτσοι γδύνανε τους ανθρώπους μέσα στο δρόμο το είδαμε. Άλλωστε αυτό το ίδιο, είναι κάτι που εγώ προσωπικά τό βλεπα άπειρες φορές να συμβαίνει επί χούντας στο κέντρο της Αθήνας......!

Ο Δήμος Μούτσης κατήγγειλε «κραυγές και φοβερό ξύλο» στο ΑΤ Εξαρχείων - Η Αστυνομία απάντησε Facebook Twitter

Πριν από λίγο ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. απάντησε και μεταξύ άλλων αναφέρει πως «καμία προσαγωγή σχετικά με τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου δεν έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Σχετικά με επώνυμη ανάρτηση του Δήμος Μούτσης και ισχυρισμούς ότι ακούγονταν φωνές από βασανιστήρια στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων τις πρωινές ώρες μεταξύ της 6ης και 7ης Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι στα κρατητήρια του Τμήματος υπήρχαν από τις προηγούμενες ημέρες 6 αλλοδαποί κρατούμενοι για διοικητική απέλαση και ένας για ποινική υπόθεση. Οι μόνες φωνές που υπήρξαν και προφανώς καμία σχέση δεν είχαν με βασανιστήρια, ήταν από αλλοδαπό που προσήλθε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα εκείνη την ημέρα, με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα. Κατόπιν συνεννόησης με τον Εισαγγελέα, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και περιθάλπεται. Καμία προσαγωγή σχετικά με τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου δεν έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων».

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Τι θα πείτε κ Μούτση σ όλους του καταστηματάρχες που καταστράφηκαν οι επιχειρήσεις τους; Αρκετά μ αυτά τα τ.....,... μέχρι ποτε πρέπει να ανεχόμεθα αυτή την ανομία; Ως εδώ και μη παρέκει.
Μπάτσοι κολαστήριο καταγγελίες για ξυλοδαρμό βασανισμούς και λιγο χούντα. Αλλά τελικά δεν προσήχθη κάνεις στο τμήμα των Εξαρχείων. Εγώ λέω να πάνε και στον εισαγγελέα οι έξι αλλοδαποί που διανυκτέρευσαν να πουν αν είδαν κάτι τέτοιο. Και αν τελικά δεν ισχύει θα ήταν υπεύθυνο και σωστό να έβγαινε με μια άλλη δημόσια ανάρτηση ο κύριος αυτός και να ζητούσε συγνώμη που προδικασε κατηγόρησε και εξύβρισε κάποιους εργαζόμενους ανθρώπους. Όχι ε;
Έχει μπει ποτέ κανείς στο ΑΤ Εξαρχειων; Εκεί που δεν είχαν ανελκυστήρα μέχρι πρότινος και ειναι 4 άτομα στη βαρδια;Με την αλεξίσφαιρα πόρτα γιατί προσπαθούν να τους κάψουν καθε δευτερη μερα;Πήγε ποτέ κανένας "μάχιμος" δημοσιογράφος να πάρει συνέντευξη από αυτούς τους εργαζόμενους νέους ή μόνο οι ντελιβεράδες και οι καθαρίστριες του ΥπΟικ έχουν θεματα; Κι αυτά τα 20χρονα είναι ταξικοί εχθροι;Πόσο σεβεντίλα αυτή η χωρα; Πόσο;