Άνοιξε στη Ρόδο ξενοδοχείο μόνο για γυμνιστές

Άνοιξε στη Ρόδο ξενοδοχείο μόνο για γυμνιστές Facebook Twitter
8

Το πρώτο ξενοδοχείο που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυμνιστές άνοιξε στην κοινότητα Παραδείσου, στη Ρόδο. Το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο 18ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Ρόδου-Καμίρου συνεργάζεται με την Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών και λειτουργεί με εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Οι επισκέπτες υποχρεωτικά πρέπει να κυκλοφορούν γυμνοί από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου σε όλους τους εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου ενώ ο γυμνισμός απαγορεύεται, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας, στους εσωτερικούς, κοινόχρηστους και στεγασμένου χώρους (εστιατόριο, υποδοχή, μπαρ, σαλόνι, διάδρομοι δωματίων και κοινόχρηστες τουαλέτες)».

Το ξενοδοχείο λειτουργεί με εξειδικευμένο προσωπικό και απευθύνεται σε πελάτες ειδικού τουρισμού.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Noμίζω ότι η Νότια Γαλλία είναι γεμάτη από τέτοια ξενοδοχεία. Χρειαζονται κι αυτά. Βέβαια αμφιβάλλω αν στο συγκεκριμένο ξενοδοχειο θα πατήσει ελληνικό πόδι, είμαστε ακόμη αρκετά συντηρητούκλες -και εδώ που τα λέμε, το "υποχρεωτικό" είναι λίγο καταπίεση. Αλλο να τα πετάς στη φύση στη Φολέγανδρο και στην Ανάφη, κι άλλο στο κεκλεισμένων των θυρών. Ούτε εμένα μου πάει ψυχολογικά έτσι, ενώ σε νησια χύμα το κάνω ανέτως.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη απο εναλλακτικές μορφές τουριστικού πρϊόντος είτε αυτό λέγεται ξενοδοχείο γυμνιστών, είτε gay hotel, είτε VIP hotel, γενικώς οτιδήποτε που θα μπορεί να καλύψει τη ζήτηση εξειδικευμένου κοινού που είναι διατεθημένο να αφήσει στην τοπική οικονομία τα ωραία του λεφτά. Τα στερεότυπα σουβλάκι, καμάκι, τζατζίκι έχουν ούτως η άλλως γεράσει προ πολλού άρα η εξέλιξη και η προσαρμογή στις ανάγκες της εκάστοτε εποχής ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
Ωραίο σαν ιδέα αλλά οι γυμνιστές που θα πάνε δεν θα είναι άτριχοι και καλογυμνασμένοι όπως αυτόι στην φωτογραφία, είχα πάει σε παραλία γυμνιστών και είχα φρικάρει με αυτά που είδα :D Βέβαια δεν είναι αυτό το νόημα του γυμνισμού, το ξέρω.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ