Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς του μωρού που δαγκώθηκε από ποντίκια

Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς του μωρού που δαγκώθηκε από ποντίκια Facebook Twitter
Eurokinissi
3

Οι αρμόδιες Αρχές αφαίρεσαν την επιμέλεια από το ζευγάρι στο Διδυμότειχο, τόσο για το 3,5 μηνών βρέφος που δάγκωσαν ποντίκια, όσο και για το άλλο τους παιδί ηλικίας περίπου 2 ετών. 

Το μωρό, που δαγκώθηκε από ποντίκια την Τετάρτη, μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση αρχικά στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Εκεί υπεβλήθη στην πρώτη χειρουργική επέμβαση για την άμεση αντιμετώπιση των τραυμάτων του κι αναμένεται να συνεχίσει τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Την Πέμπτη, ο 22χρονος πατέρας απολογήθηκε στην εισαγγελέα Ορεστιάδας, η οποία αποφάσισε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Ορεστιάδας, η εισαγγελέας έκρινε ότι δεν έχει στοιχειοθετηθεί επακριβώς η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο νεαρός πατέρας, και θα αναμένει, αφενός την εξέλιξη της υγείας του μικρού κοριτσιού και αφετέρου τα πορίσματα των κοινωνικών και άλλων υπηρεσιών που διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό αλλά και το περιβάλλον στο οποίο ζούσε το βρέφος, ώστε, αναλόγως να ασκήσει δίωξη, είτε κακουργηματικού είτε πλημμεληματικού χαρακτήρα.

«Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί δεν είναι ολοκληρωμένη, και περαιτέρω στοιχεία αναμένονται τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο δικηγόρος του 22χρονου, Νίκος Βουλγαρίδης, και πρόσθεσε ότι η πορεία της υγείας του παιδιού θα είναι καθοριστική για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης. Ο ίδιος ο πατέρας ζήτησε «συγνώμη για ό,τι έγινε» και υποστήριξε ότι οι συνθήκες στις οποίες ζούσε το μικρό κοριτσάκι «ήταν ικανοποιητικές». Όσον αφορά την 16χρονη μητέρα θα δικαστεί, λόγω ανηλικότητας, από αρμόδιο δικαστήριο.

Με πληροφορίες από evrosonline.gr

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Διαβάζω στο αρθρο ότι έχουν και ένα παιδί δύο ετών, εκτος απο το νεογέννητο. Δηλαδή αυτός ήταν ενας ενηλικος 19 ετων όταν αποφασισε να ικανοποιησει τις σεξουαλικες του ορμες σε ένα κορίτσι 13 ετών, αφήνοντας την και έγκυο μαλιστα. Μόλις που θα είχε τελειώσει την ΣΤ' Δημοτικού. Δεν γνωρίζω ακριβώς κατά πόσο συνηθίζεται στην κουλτούρα τους αλλά η αποπλάνηση ανηλίκου κ η ασέλγεια πρέπει να τιμωρούνται.
Σύμφωνα με το άρθρο 339 , παράγραφος 3 του ποινικού κώδικα , αν υπάρξει γάμος, η αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου (που έχει προηγηθεί) δεν είναι παράνομη. Ναι, υπάρχει αυτός ο νόμος. Ναι, στην Ελλάδα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ