Η Ασημίνα του GNTM καταγγέλλει: Γιατί δεν με έβγαλαν στην «Φωλιά των Κούκου»

Η Ασημίνα του GNTM καταγγέλλει: Γιατί δεν με έβγαλαν στην «Φωλιά των Κούκου» Facebook Twitter
9

Η πρώην παίκτρια του Greece's Next Top Model Ασημίνα Χαρίτου, καταγγέλλει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως δεν εμφανίστηκε στην «Φωλιά των Κούκου» επειδή ήθελε να μιλήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα και η παραγωγή την πίεζε να συζητήσουν μόνο για θέματα lifestyle.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM, η Ασημίνα Χαρίτου αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας και όλοι περίμεναν να εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του Star, όπως συμβαίνει «παραδοσιακά» κάθε εβδομάδα, με όλες τις διαγωνιζόμενες που αποχωρούν. Όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ, για πρώτη φορά στα χρονικά του σόου.

Παρότι το 27χρονο μοντέλο έφτασε στο στούντιο και οι παρουσιαστές προανήγγειλαν κανονικά την πρώην διαγωνιζόμενη, η Ασημίνα δεν εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με παρουσιαστές τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου. Τέλος στη φημολογία που ακολούθησε έδωσε  η ίδια η Ασημίνα Χαρίτου με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - την πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά από 24 εβδομάδες ψηφιακής «σιωπής», καθώς τα κορίτσια υποχρεώνονται από συμβόλαιο να μην ποστάρουν τίποτα στα social media, μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο αποχώρησης τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The only creatures that are evolved enough to convey pure love are dogs ♾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asimina Haritou (@asiminaa) στις

Όπως αποκάλυψε η Ασημίνα Χαρίτου, ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ήταν η διαφωνία της με την παραγωγή για τα θέματα που θα συζητούσαν στον «αέρα». «Είχα μιλήσει την προηγούμενη μέρα με τη εκπομπή, τους είχα πει ότι θέλω να μιλήσω πάρα πολύ λίγο για το GNTM, και να αναφερθώ σε κάποια άλλα θέματα που μας αφορούν όλους και είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις τις "FF" - από όλα αυτά», λέει η Ασημίνα, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι με το μήνυμα «177 τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν "Όχι"».

Το μήνυμα ήταν μία ευθεία μομφή προς τους βουλευτές που καταψήφισαν την αναθεώρηση ενός κρίσιμου άρθρου του Συντάγματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η τροποποίηση προέβλεπε τη ρητή προσθήκη της απαγόρευσης διακρίσεων και βάσει φύλου, ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά μόλις 120 βουλευτές ψήφισαν υπέρ, ενώ 170 την καταψήφισαν και 7 δήλωσαν «παρών».

Ενώ λοιπόν η Ασημίνα ήθελε να μιλήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην χώρα μας, όπως λέει «η εκπομπή έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση»: «Μου ζήτησαν να μιλήσω για το GNTM, για δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή με αθλητές - ήθελαν να μιλήσω για διάφορα stories από ινφλουένσερς που κάθε τρεις μήνες που εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα».

«Φορούσα το συγκεκριμένο μπλουζάκι, για τη μη αναθεώρηση άρθρων του Συντάγματος, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν είμαι πολιτικός αλλά είμαι πολίτης». Κλείνοντας η Ασημίνα επιτίθεται σε δημοσιογράφους και εκπομπές που την σχολίαζαν ενώ η ίδια δεν μπορούσε να μιλήσει, επειδή δεσμευόταν από το συμβόλαιο με το GNTM: «Ξέρω ότι δεν θέλετε να μιλήσω για αυτά τα θέματα, αλλά σε κάτι πιο hot, σε ψευδή δημοσιεύματα για την εξωτερική μου εμφάνιση για την προσωπική μου ζωή, για "γυμνοσάλιαγκες", έχουν μιλήσει τόσο άσχημα για μένα σε μία περίοδο που δεσμευόμουν με ένα συμβόλαιο. Δεν ξέρω σε πιο κανάλι θα βγω να μιλήσω, ή αν θα τα πω από εδώ, παρ' όλα αυτά οχυρωθείτε, έρχεται καταιγίδα».

Πώς κάλυψαν το «κενό» στην εκπομπή

Μετά το επεισόδιο, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωση την έκτακτη αλλαγή, χωρίς να εξηγήσει τον λόγο: «Για ακούστε λίγο τώρα. Ήταν να είναι μαζί μας η Ασημίνα. Δε θα είναι. Θα είναι όμως μαζί μας μία από τις επόμενες ημέρες και θα τη φιλοξενήσουμε εδώ πέρα στη Φωλιά των Κου Κου και τώρα θα πάμε να δούμε τι δηλώσεις έκαναν τα κορίτσια μετά την αποχώρησή της!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asimina Haritou (@asiminaa) στις

 *ΓΚΑΛΟΠ: Υποστηρίζετε την Ασημίνα του GNTM που λέει πως υπέστη πολιτική φίμωση;
TV & Media
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Πήρε μέρος σε ένα εξεφτελιστικό ρεάλιτι (και η συγκεκριμένη ξεφτυλίστηκε ακόμα περισσότερο με την συμπεριφορά της ) και την κάλεσαν σε ''πρωϊνάδικό".Οχι μόνο δεν είναι το μέρος για ακτιβισμό, αλλα δεν είναι και άνθρωπος που θα πάρει κανείς σοβαρά.
Η Ασημίνα του GNTM ήθελε να πάει σε πρωϊνή εκπομπή και να μιλήσει για θέματα πολιτικοκοινωνικά περί ρατσισμού, σεξισμού, κτλ κτλ. Η ίδια Ασημίνα που κορόιδευε συμπαίκτριές της επειδή είχαν παραπάνω κιλά ή επειδή ήταν από χωριό. Η ίδια Ασημίνα που νόμιζε ενώ μπήκε σε ένα ριάλιτι πως θα γινόταν πολιτικός αναλυτής; Η Ασημίνα που επειδή ήξερε τι σ%$#ά θα έτρωγε από τον κόσμο όταν έβγαινε για τον χαρακτήρα της, είπε να το γυρίσει στην κοινωνικοπολιτική συζήτηση μπας και το σώσει; Τι κρίμα μόνο που δεν είναι από την Αλβανία σαν τη Μέγκυ να το ρίξει κι αυτή στον ρατσισμό αν πουν όλοι πως την αντιπαθούν, ξεχνώντας το χαρακτήρα που έδειξε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Περίμενε δηλαδή, ενώ υπογράφουν συμβόλαιο να βγουν στην εκπομπή και φυσικά να μιλήσουν για την εμπειρία τους στο παιχνίδι, να μιλήσει για κάτι άλλο λες και δεν το ήξερε πριν πάει; Άσε μας κοριτσάκι μου.
Η Ασημίνα Χαρίτου ήθελα να μιλήσει για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά αυτά δεν αφορούν μόνο στην ισότητα των φύλων. Όλον αυτόν το καιρό στο GNTM πολλές φορές τα σχόλιά της για την Μαρία αφορούσαν την εργασία της στη λαϊκή και πως μόνο εκεί αξίζει να δουλεύει. Δεν είναι δικαίωμα ενός νέου ανθρώπου να θέλει να ξεφύγει από μία ζωή που (πιθανότατα) δεν επέλεξε να έχει; Η μήπως η Ασημίνα νομίζει ότι έχουμε Κάστες, όπως στην Ινδία;
Εεε, η Ασημίνα είναι υποπροϊόν ενός προϊόντος.Σίγουρα έχει τις απόψεις και μπορεί να είναι και ορθότατες. Στους Κούκου δεν θα πήγαινε ως Ασημίνα αλλά ως υποπροϊόν του προϊόντος που λέγεται GNTM.Όταν με το καλό υπάρξει στη δημόσια σφαίρα αυθύπαρκτα και την καλούν ως Ασημίνα είμαι σίγουρος ότι θα μπορεί να πειβάλει την ατζέντα της όπως το κάνουν άλλοι καταξιωμένοι στη δημόσια σφαίρα από τον Καπουτζίδη μέχρι τον Σεργουλόπουλο.Κανείς δεν τους λέει ΠΙΑ τι να πούνε. Καλά κάνει η Ασημίνα και θυμώνει ή δημοσιοποιεί το θέμα. Αλλά αν δεν ήταν το GNTM η Ασημίνα ούτε απέξω από τους Κούκου δεν θα περνούσε. Στο μέλλον ίσως τους κλείσει το σπίτι.
Άσε που θα μπορούσε να προσποιηθεί ότι συμφωνεί με την παραγωγή και να πάει στην εκπομπή, όπου εκεί που θα την ρωτούσαν για τα "πιπεράτα" αυτή να μιλούσε γι' αυτά που ήθελε να μιλήσει. Και το μήνυμά της θα περνούσε και ντόρος θα γινόταν και νούμερα θα έκανε η εκπομπή και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
"Φωλιά των κούκου" η πλέον ¨σοβαρή" και "υπεύθυνη" εκμπομπή δήθεν ψυχαγωγίας.Πάρα πολύ καλά εκανε η Ασημίνα και δεν εμφανίστηκε μετά την κατεύθυνση των θέματων της συνέντευξης της, που οι "γνωστοί άγνωστοι" προσπάθησαν να επιβάλλουν με το ζόρι. Εκτός του φιάσκο του G.N.T.M.( που μόνο διαγωνισμός για μόντελινγκ δεν είναι ) παρακολουθούμε και "εξαναγκασμούς" συνεντεύξεων με στημένα θέματα και αερολογίες. Μπράβο στην παραγωγή.
Ναι, ναι αυτό τη μάρανε. Γιατί δε γράφετε στο άρθρο ότι η ίδια χαρακ΄τηρισε τους 177 ως "κοριτσάκια". Η κοπέλα μίλησε σεξιστικά, έχοντας ως θέμα την υπερσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Ας τα βρει πρώτα με τον εαυτό της, ας ηρεμήσει με το γεγονός ότι έγινε μισητή στο παιχνίδι και μετά τα λέμε.