ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2019 | 00:08

Εκανα γκαφα...

Στη δουλεια μ' αρεσει ενα ατομο απο το τμημα μου. Σημερα ειχε ερθει ενα παιδι απο αλλο τμημα και περασε πολυ χρονο στο γραφειο μας. Αυτος παιζει να με γουσταρει, ειναι καπως παραπανω εκδηλωτικος μαζι μου, με πειραζει κλπ. Εγω παρολο που δεν ενδιαφερομαι για τον τυπο, ψιλοφλερταρα μαζι του, χαζογελαγα με αυτα που μου ελεγε, ανταπεδιδα τα πειραγματα κλπ. Ε και παρολο που δεν ειμαι περηφανη γ αυτο που εκανα, ναι το παραδεχομαι οτι ισως εκμεταλλευτηκα το ενδιαφερον που μου εδειχνε ο αλλος για να κανω αυτον που μ αρεσει να ζηλεψει. Κακο, το ξερω. Δεν θα το ξανακανω ,το ξερω. Απλα τωρα δεν θελω αυτος που μ' αρεσει να νομιζει οτι εγω ενδιαφερομαι για τον αλλον. Ας προσεχες, θα μου πειτε. Και δικιο θα εχετε. Πως μπορω μετα απο αυτη τη γκαφα που εκανα σημερα ρε παιδια να ξαναδειξω αυτου που μ αρεσει οτι το ενδιαφερον μου περιοριζεται μονο σε αυτον? Αν αρχισω πχ απο αυριο να φλερταρω κ με αυτον, θα με περασει απλα για καμια επιπολαιη που φλερταρω με ολους. Και πραγματικα δεν ειμαι ετσι, απλα ολο αυτο τον καιρο που δουλευουμε μαζι προσπαθω να καταλαβω αν η ευγενεια του και η γλυκια συμπεριφορα του απεναντι μου ειναι απλα σε φιλικα πλαισια ή οχι. Ε και επειδη δεν βγαζω ακρη, ειπα να κανω κατι πιο δραστικο...νταξει, μην με αποπαρετε, ολοι λιγο πολυ το χουμε κανει...Πως να τον κανω να πιστεψει οτι μονο εκεινος μου αρεσει?
6
 
 
 
 
σχόλια
Ποτε δεν καταλαβα την λογικη του θα κανω καποιον να ζηλεψει για να με θελει.Τι να το κανεις να σε θελει ο αλλος απο εγωισμο...Για εμενα καπως ετσι χανεται ολο το νοημα και μπαινουμε σε σχεσεις που δεν μας πολυθελουν και μετα αναρωτιομαστε τι εχει αλλαξει και γιατι δεν λειτουργει.Ο εαυτος σας να ειστε παντα μην το παιζεται κατι διαφορετικο γιατι αργα ή γρήγορα θα ερθει το πληρωμα του χρονου και οχι τιποτα αλλο ποσο θα αντεξεις να το παιζεις κατι που δεν εισαι και να κανεις τσαλιμακια.Τα εχω κανει και εγω και πιστεψτε με στο τελος, γιατι παντα ερχεται ενα τελος, δεν σου μενει τιποτα γιατι εχεις χασει ακομα και τον ιδιο σου τον εαυτο.
Αυτά διαβάζω πρωί-πρωί και γίνεται η προβιά μου σαν αχινός…Στη δουλειά είσαι κοπέλα μου, όχι σε καφέ.Τα γκομενιλίκια είναι δραστηριότητες εκτός ωραρίου.Ασχολήσου μ’ αυτά που σε πληρώνουν να κάνεις και άσε τις ίντριγκες για έξω.