Σταρ της K-pop βίαζαν μεθυσμένες γυναίκες, τις τραβούσαν βίντεο και τα έστελναν σε ομαδικό τσατ

Σταρ της K-pop βίαζαν μεθυσμένες γυναίκες, τις τραβούσαν βίντεο και τα έστελναν σε ομαδικό τσατ Facebook Twitter
O Jung Joon-young (αριστερά) και ο Choi Jong-hoon (δεξιά)
4

Δικαστήριο στη Νότια Κορέα καταδίκασε τους σταρ της K-pop, Jung Joon-young και Choi Jong-hoon, σε έξι και πέντε χρόνια φυλάκισης για κατά συρροή βιασμό μεθυσμένων γυναικών, χωρίς τις αισθήσεις τους. 

Ο Jung κατηγορήθηκε επίσης πως βιντεοσκόπησε στην σεξουαλική επίθεση και κοινοποίησε το υλικό. Οι δυο τραγουδιστές κλήθηκαν να κάνουν θεραπευτικές συνεδρίες διάρκειας 80 ωρών για την σεξουαλική βία και τους απαγορεύτηκε να δουλέψουν με παιδιά.

Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στα πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα και περιστατικά κακοποίησης που ταλανίζουν τον κόσμο της K-pop τα τελευταία χρόνια.

Σταρ της K-pop βίαζαν μεθυσμένες γυναίκες, τις τραβούσαν βίντεο και τα έστελναν σε ομαδικό τσατ Facebook Twitter
Ο Jung Joon-young.

Ο δικαστής είπε πως ο 30χρονος Jung βίασε γυναίκες που ήταν «μεθυσμένες και ανίκανες να αντισταθούν, τις βιντεοσκόπησε γυμνές και να κάνουν σεξ, και μετά διέδωσε το υλικό σε ομαδικό τσατ». «Δεν μπορούμε να φανταστούμε τον πόνο που ένιωσαν τα θύματα όταν το διαπίστωσαν αργότερα», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως ο 30χρονος φαινόταν να βλέπει τα θύματα μόνο ως αντικείμενα σεξουαλικής ικανοποίησης.

Στην τελική του κατάθεση, ο Jung, που έγινε διάσημος από ένα τηλεοπτικό talent show, είπε: «Μετανιώνω πικρά την ανοησία μου και νιώθω φοβερές τύψεις. Από εδώ και πέρα θα ζω μόνο με τύψεις». 

Τον Μάιο παραιτήθηκε από την μουσική βιομηχανία αφού πρώτα παραδέχθηκε πως τραβούσε βίντεο κρυφά από γυναίκες, τα οποία στη συνέχεια κοινοποιούσε.

Σταρ της K-pop βίαζαν μεθυσμένες γυναίκες, τις τραβούσαν βίντεο και τα έστελναν σε ομαδικό τσατ Facebook Twitter
Ο Choi Jong-hoon.

Για τον Choi Jong-hoon, πρώην μέλος του συγκροτήματος F.T. Island με τεράστιες επιτυχίες στη χώρα, το δικαστήριο είπε πως «δεν ένιωσε στο ελάχιστο τύψεις μετά τους μαζικούς βιασμούς μεθυσμένων γυναικών».

Η υπόθεση εναντίον τους ήρθε στο φως στη διάρκεια ξεχωριστής αστυνομικής έρευνας για τον Seungri, σουπερστάρ της K-pop, που φέρεται να ήταν μέλος στο τσατ του Jung. Ο Seungri, του οποίου το boyband Big-bang έχει πουλήσει περισσότερους από 140 εκατομμύρια δίσκους, κατηγορήθηκε πως διέθετε ιερόδουλες σε πιθανούς επιχειρηματίες. Τα βίντεο του Jung βρέθηκαν ενώ οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια
Τυχαίνει να παρακολουθώ από καιρό την υπόθεση, είναι θαύμα που κάποιοι επιτέλους τιμωρήθηκαν για ένα μέρος των εγκλημάτων τους. Απαίσιοι υπάνθρωποι.
Στην Κορέα ο δικαστής συναισθάνεται τα θύματα βιασμού, ενώ στην "ευρωπαϊκή" Ισπανία ρίχνουν στα μαλακά τους θύτες "αφού η μεθυσμένη 14χρονη ήταν λιποθυμη και δεν ήταν σίγουροι ότι δεν το ήθελε "!!..
Το ότι οι Ισπανοί δικαστές αποδείχθηκαν εντυπωσιακά ακατάλληλοι για το δύσκολο καθήκον της απονομής δικαιοσύνης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα για να παραβλέπουμε την ασυγχώρητη επιείκεια των κορεατών δικαστών απέναντι σε αυτά τα διάσημα κωλόπαιδα.