Στις 16,3 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis

Στις 16,3 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Στις 16,3 μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά στην πρόθεση ψήφου που καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για Το Βήμα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 37,6%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί σε μεγάλη απόσταση με 21,3%, διαφορά 16,3% μονάδων. Την τρίτη θέση στην πρόθεση ψήφου λαμβάνει το Κίνημα Αλλαγής με 6,2%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,8%, η Ελληνική Λύση με 4,2% και το ΜεΡΑ25 3,8%. Το 64% των πολιτών θεωρεί επιτυχημένο τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του ο πρωθυπουργός, ενώ ο κ. Τσίπρας συγκεντρώνει 25% θετικών γνωμών ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσον αφορά τα ποσοστά δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών, πρώτος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης (64%), στη δεύτερη θέση είναι η Φώφη Γεννηματά (39%) και τρίτος εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας (38%).

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το κακό για την Αριστερά είναι ότι πλέον έχει κυβερνήσει και ο κόσμος τους σιχάθηκε. Δεν είναι μόνο ο Τσίρπας το πρόβλημα, ο κόσμος τους έζησε 4,5 χρόνια και τους βλέπει ακόμα και σήμερα στα κανάλια. Ο Τσίρπας, που νομίζει ότι 3/14 είναι 3%. Απόφοιτος του ΕΜΠ.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ