ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2019 | 22:48

Σαββατο

Σαββατο σημερα μουντιλα και μοναξια. Ειμαι 28 σχολασα απο την δουλεια και ειμαι μεσα σε ενα σπιτι κλεισμενος γιατι δεν εχω ουτε παρεα ουτε κοπελα και ειμαι νεος και στεναχωριεμαι γιαυτη την κατασταση μακαρι να ηταν διαφορετικη η ζωη μου βλεπω φωτο και βιντεο που ανεβαζουν στο ιντερνετ οι περισοτεροι διασκεδαζουν πανε σε κλαμπ μπαρ εχουν παρεες σχεση. Μακαρι να μην ειχα γεννηθει ποτε .
12
 
 
 
 
σχόλια
Είδες πόσα άτομα εδώ σου έγραψαν τόσα καλά λόγια για να δεις ότι κακώς εχεις κολλήσει στην ψευτιά της καλοπέρασης και μόνο σε αυτη;Πάρε τα πάνω σου και φρόντισε την ψυχη σου με πραγματική χαρά ,η κοπέλα έγραψε ότι εξελίσσεται στις σπουδές της,και όντως κάτι θα σου αρέσει που θα θες να καταπιαστεις. Το να μην είχες γεννηθεί επειδή τωρα δεν βγαίνεις είναι κάτι τόσο επίπλαστο και προσωρινό, άλλοι έχουν ταλαιπωρηθεί με αρρώστιες, αναπηρίες και δεν απαξιώνουν τον εαυτο τους.σου εύχομαι να δυναμώσει ς ψυχικά και να τα δεις όλα με την πραγματική τους όψη και να μην νιώθεις ότι κάπου υστερεις.
Καλημέρα! Μην σε ξανά ακούσω ή μάλλον διαβάσω να λες αυτή την τελευταία φράση σε παρακαλώ! Κάθεσαι και επηρεάζεσαι απο όσα βλέπεις που είναι απλά εικονικά! Ρώτα κανέναν απο αυτούς/ές αν όντως πέρασαν καλά εκεί που πήγαν και μετά κάτσε να στεναχωρεθείς!Είσαι 28 μια χαρά παιδί και δίνεις βάση στο θέαμα που απλά πασάρουν κάποιοι! ΟΧΙ! Να βγάλεις νεύρο και να πεις πως είσαι καλά! Έχεις την Υγεία σου,τους ανθρώπους σου και όσο για τις παρέες και την κοπέλα θα έρθουν και αυτά αρκεί να ανοιχτείς λίγο και να κάνεις παρέα με ανθρώπους που θα σε γεμίζουν και θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα! Όλα θα γίνουν,γιατί σε πήρε έτσι απο κάτω μου λες; Άντε ξεκόλλα νέος άνθρωπος να σκέφτεσαι έτσι! Θα έρθουν και άλλα Σάββατα που θα είναι όλα δικά σου και να βγεις και να περάσεις τέλεια! Χαμόγελα και σκέψου θετικά σε παρακαλώ!
Ο κάθε ανθρωπος έχει δικαίωμα στη ζωή και πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για να βρίσκεται σε αυτή. Υπάρχουν πολλοί εκεί εξω σαν εσένα , όπως είμαι και εγώ ένα παράδειγμα είμαι μια γυναίκα που διαβάζει για να πάρει δεύτερο πτυχίο και έχει στόχους να φτάσει ψηλά με διδακτορικά γύρω στα 24. Τα παιδιά της ηλικίας γλεντάνε κάθε μέρα βερτη και αργυρο ( και εγώ θέλω παρά πολύ κι Γι αυτό ακούω μουσική όταν χαλαρώνω ) ξερω όμως ότι για να πετύχω τους στόχους μου πρέπει να τα αφήσω όλα αυτά λίγο στην ακρη. Δεν έχω φίλους γιατί είμαι διαφορετική έχω στόχους γιατί θέλω να φτάσω ψηλά. Να είμαι χρήσιμη στο κομμάτι της επιστήμης που ξεκινησα. Οι περισσότεροι που βάζουν στόχους δεν έχουν πάρει πτυχίο και χρωστάνε καμία 15αρια μαθήματα ακόμα στα 24. Οι φίλες μου Οι ελάχιστες ή δεν έρχονται στο πατρικό του γιατί θέλουν να γλεντοκοπανε Αθήνα όπως σου προείπα ή γιατί έχουν κάποιο ζηλιάρη γκόμενο που τους έχει κάνει τη ζωή πατίνι με τις ζήλιες. Και εγώ θα μπορούσα να έχω όποιον γκόμενο θέλω γιατί είμαι εμφανίσιμη κοπέλα αλλά θέλω να επικεντρωθώ κάπου τώρα. Τέλος , θέλω να πω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται και όλα έρχονται στο σωστό τάιμινγκ αν τα βάλεις σε μια σειρά. Αν θες κάτι πολύ θα βιαστείς και θα κανεις λαθη ( στον άνθρωπο για παράδειγμα που θα επιλέξεις για σχέση κτλ)
Γιατί να μην αξιζεις εσυ να γεννηθεις και αξιζουν αλλοι;..υπαρχουν τοσοι τροποι να διασκεδασεις εστω και μονος. Δεν μπορω να καταλαβω τι καλυτερο εχουν οι αλλοι που δεν κανουν τιποτα αλλο καθε σκ απο το να μεθανε και το μεταφραζουν "διασκέδααη".
Είμαι 29 μόνη έχω πολλούς φίλους και καλούς ... αλλά σήμερα δεν έκατσε να βγούμε και είμαι σπίτι λιώνω στις ρομαντικές ταινίες .. σκέφτηκα ότι μπορεί να περνάω και κατάθλιψη ... αλλά από το να ήμουν έξω αυτή τη στιγμή πιγμενη .. δεν μ αφήνουν και να καπνίζω τώρα καλύτερα καναπε σήμερα !! Μια ερώτηση τι εννοείς δεν έχεις φίλους ;
Φίλε μου, πονάει διπλά η μοναξιά όταν τη ζεις με συντροφιά. Σήμερα είχα την ευκαιρία να βγω.Να ανεβάσω στόρυς τραγουδώντας και χορεύοντας, θα πουλούσα τέλεια το πόσο καλά περνάω και το πόσο ευτυχισμένη είμαι..και ας γυρνούσα σπίτη κενή. Εν αντιθέσει αράζω κρεβατάρα, έχει βάλει ταινιάρα, γρατσουνάω και λιγο την κιθαρίτσα μου και είμαι ήρεμη.. τι άλλο θέλω;; Αν τύχει καμία καλη ευκαιρια θα βγω .. δεν χρειάζεται να είναι Σάββατο! Αλλά όχι και να ζηλέψω τα στόρυς στα κλαμπ..που όλοι γνωρίζουμε πόσο ανούσια ειναι όλη η φάση!! Θέλω να σου πω τόσα πολλά για να σε πείσω ότι δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι αλλά δεν ξέρω αν έχει αξία. Δες κανένα βιντάκι στο youtube απο ψυχολόγους η life coaches όσο ακούς σιγά σιγά θα αλλάξει το σκεπτικό σου υποσυνείδητα.
Ρε παιδιά.. Το ότι μερικοί έχουν σχέση η πάνε σε μπαράκια η βγάζουν φωτογραφίες δείχνοντας πανευτυχείς δεν σημαίνει και ότι είναι! Αν δεν σου αρέσει η κατάσταση προσπάθησε να την αλλάξεις.. Και πριν πεις καλά τα λες απ' έξω θα σου πω ότι κι εγώ ήμουν και συνεχίζω να είμαι όπως και εσύ.. Αλλά όταν ξαφνικά πιάνω τον εαυτό μου να είναι θλιμμένος ξέρω ότι δεν είμαι καλά και πρέπει κάτι να κάνω. Εμένα με έχει βοηθήσει η θάλασσα, το τραγούδι μαζί με ένα μουσικό όργανο που έκατσα και έμαθα και τώρα θα ξαναρχίσω παραδοσιακό χορό.Αν κάθεσαι χωρίς να κάνεις κάτι και απλά βλέπεις τις ζωές των άλλων θα χάσεις πολύ χρόνο από τη δική σου τη ζωή.. Ειλικρινά εύχομαι πάνω απ' όλα να έχεις υγεία και κλείστε τις καταραμένες εφαρμογές αν σας κάνουν κακό. Βγείτε έξω..
Ειναι ελάχιστες οι πραγματικες φιλιες στις μερες μας παντως. Και ολοι αυτοι που βλεπεις να ανεβαζουν συνεχεια φωτογραφιες που διασκεδαζουν μην νομιζεις οτι ειναι και τοσο χαρουμενοι στην πραγματικότητα. Απλα αυτο θελουν να δειξουν

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ