ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2019 | 11:35

Είμαι περίεργος;

Έχει περάσει κοντά 2ετια που δεν μου αρέσει, σε συναισθηματικό επίπεδο , καμία γυναίκα. Να νιώσω ενθουσιασμό να μην μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου. Δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι, ούτε να κάνω μια σχέση απλά για να έχω σχέση,ούτε κάτι εντελώς σαρκικό. Πρέπει να υπάρξει σε αρχικό επίπεδο μια συναισθηματική έλξη αλλά έχω να το νιώσω χρόνια... Αρχίζω και πιστεύω ότι έχω κάποιο πρόβλημα, ότι έχω κλειστεί η' ότι έχω πολύ υψηλά στάνταρ. Αλλά δεν έχω κάποια συγκεκριμένα κριτηρια, το αφήνω να έρθει μόνο του. Νιώθει η' ένιωθε κάποιος/α παρόμοια , που οφειλόταν και πως το ξεπερασε(Αν το ξεπερασε);
15
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δεν είσαι περίεργος. Είσαι απλά βαθιά συναισθηματικός που δεν αρκείσαι σε μία οποιαδήποτε σχέση για να λες πως έχεις σχέση. Είσαι συνειδητοποιημένος και ξέρεις απλά τι θέλεις. Για μένα που είμαι επίσης πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να νιώσω ότι ο άλλος με θέλει πραγματικά και έχει τα ίδια θέλω με μένα. Να είναι όλα τα πράματα σε μια όμορφη σειρά για να υπάρχει και ολοκληρωμένη σχέση. Πάνω από όλα καλή διάθεση και ειλικρίνεια να υπάρχει και όπου βγει θεωρώ.
όχι δεν είσαι περίεργος καλύτερα να είσαι μόνος ότι είναι να έρθει θα έρθει μην απελπίζεσαι και μη νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα ή ότι έχεις θέσει ψηλά stantars. Όλα έρχονται στη ζωή μας όταν είμαστε έτοιμοι να τα ζήσουμε , όλα έρχονται στην ώρα τους..... περίμενε και κάποια στιγμή θα έρθει στη ζωή σου και ο έρωτας εκεί που δεν το περιμένεις......
Αν τυχόν είστε εκείνος που δημοσίευσε εδώ φωτό της κοπελίτσας στην παραλία, πάνω από την οποία είχατε στήσει ανδροπαγίδα για τον ανταγωνισμό, πιθανόν πάσχετε από ψυχική διαταραχή και να το δείτε με έναν επαγγελματία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση 2 χρόνια δεν είναι τόσο πολύς χρόνος, ιδιαίτερα οπταν ο κοινωνικός κύκλος παραμένει ίδιος.
Ο εξ λεει "γυναικες" κ οχι "θηλυκά", δε βαζει βαθμους κ δεν κλαίγεται οτι τον έχουμε περιθωριοποιησει. Απ οτι φαινεται, δεν προκειται για τον "αγαπημενο" μας... Απαντήστε στον εξ αφοβα. Φιλια!
Εχεις δικιο σ αυτο που λες. Ομως εδω ο εξ αναφέρει οτι ουτε καν σαρκικα δεν εχει ενδιαφερθεί για κπ γυναικα (σε αντίθεση με τις λεπτομερείς περιγραφές για ποδια, λαιμούς, στηθη κτλ του "φίλου" μας) κ δε βγαζει μιρλα κ αηδία (σε αντίθεση με το "φιλο" μας). Θεωρω οτι οι αναρτήσεις του αλλου ατόμου βγάζουν ματι. Εκτος πια κ αν απο την τελευταια του ανάρτηση πρόλαβε να κάνει σεμινάρια δημιουργικής γραφής. Εκει πασο.
Κι εγώ δεν νομίζω να είναι το συγκεκριμένο άτομο γιατί αυτός εν αντιθέσει με άλλους δεν τον νοιάζει η εικόνα του εδώ μέσα και αυτό τον κάνει κομματάκι ειλικρινή που μάλλον θα προτιμούσα το καμουφλάζ μάλλον. Αλλά πιο ιδανικά και ουτοπικά, θα προτιμούσα να μην διαβάζω μισό σχόλιο τέτοιων ατόμων, αλλά δεν είναι στο χέρι μου, εκτός κι αν την κάνω οριστικά από την στήλη. :)
Δεν ειναι τοσο οτι δεν τον νοιαζει η εικονα του αλλα το οτι δεν συνειδητοποιεί τι λεει κ σε τι πιστευει. Αλήθεια δεν ξέρω ποιο απ τα δυο ειναι χειρότερο.
Δεν νομίζω ότι σε καθιστά περίεργο να μην εκλεσαι εύκολα και συχνά, είναι ο δικός σου τροπος να το βιώνεις όλο αυτό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν είσαι "κλειδωμένος", δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου κάποια έλξη. Αν είσαι τρομερά απογοητευμένος ή προσκολλημενος στο παρελθόν, χλωμό να επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσει κάτι για κάποια ή αν δεν αφηνεσαι στο να γνωρίζεις απλά κόσμο. Ομως, θα σε παρακαλέσω, να μην κάνεις πράγματα απλά και μόνο για να μη νιώσεις περίεργος ή διαφορετικός από τους άλλους. Μην παίξεις/ υποδυθείς πράγματα που δεν νιώθεις γιατί είτε δεν αντέχεις μόνος, είτε δεν αντέχεις την κριτική του κόσμου που δεν είσαι με κάποια. Δεν φαίνεσαι για τέτοιο άτομο, αλλά υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι δυστυχώς.
Ο έρωτας δεν έρχεται κατά παραγγελία. Αν δεν έχει βρεθεί κάποια η οποία μπόρεσε να σε συγκινήσει μέσα σε δύο χρόνια, ΟΚ πάμε παρακάτω. Μπορεί να βρεθεί αύριο, μπορεί να μη βρεθεί ποτέ. Από εκεί και έπειτα, καμία φορά οι άνθρωποι ζώντας μόνοι εξιδανικεύουμε την αναζήτησή μας, την καθιστούμε σχεδόν ουτοπική. Προσεγγίζουμε τα άτομα του αντιθέτου φύλου όχι με θετική, αλλά με αρνητική διάθεση: δεν εστιάζουμε στο τι θετικό έχουν, αλλά τι αρνητικό μπορούμε να τους προσάψουμε. Και κάποια στιγμή το να απορρίπτουμε κάθε άλλον, καθίσταται αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Καλή δύναμη και καλή τύχη.