ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2019 | 12:46

Τι παθαίνουν

Λοιπόν , επειδή μου φαίνεται αλλαγή στροφή 180 ° θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Έχω μια φίλη η οποία πάντα λόγω ότι ασχολείται με τον αθλητισμό , ήταν σε προγραμμα χωρίς ατασθαλίες . Όσο είχε σχέσεις δεν έβγαινε ΠΟΤΕ από το σπίτι για ποτό ( δεν έπινε ) , δεν κάπνιζε , αφού άμα βγαίναμε μια φορά το 6μηνο βράδυ της έπινα το ποτό της γιατί λυπομουν μην πάει χαμένο ( μου έλεγε η ίδια να το πιω ) . Αφότου χωρισε άλλαξε εντελώς βγαινω κάθε βράδυ , κάθε μέρα εξόδους με όλους τους φίλους του πρώην της ( δε συμφωνώ να βγαίνεις με αγόρια -κολλητοί του πρώην σου) , κάθε βράδυ μου στέλνει φωτογραφία ότι κάνει ναργιλέ στα μαγαζιά που πάει. Φοβαμαι η κοπέλα εκεί που ήταν μια ήρεμη ερασιτέχνης αθλήτρια πλέον πίνει κάθε βράδυ και κάνει ναργιλέ , ξενυχτάει. Γιατί τα κάνει αυτά; Επειδή είναι καλή μου φίλη τα σκέφτομαι όλα αυτά πολύ γιατί δεν της κάνουν καλό να μπλέκει εκεί εξω με τον κάθε Μαλακα που θα την πληγώσει σε μια νύχτα .
4
 
 
 
 
σχόλια
Ετσι γίνεται συχνά. Και οι περισσότεροι που κάνουν ναργιλέ, πίνουν κλπ. Από έναν άλλο ευατό ξεκίνησαν.είναι και μία αμυνα αυτό . τόνωση για τον ευατό σου. Να μην δείξεις ότι είσαι αδυναμος.
Προφανώς μετά από τους περιορισμούς που είχε,ξέσπασε απότομα η κοπέλα.Αλλά κι εσύ όμως που επινες το ποτό της επειδή λυποσουν.μην πάει χαμένο,έκανες μεγάλη θυσία!
Ήθελα να τονιστεί το γεγονος ότι ήταν σε κάποια πράγματα αντίθετη σε σχέση με τις σημερινές επιλογές! Δεν είπα ότι συνέβαινε κάθε φορά! Ίσα ίσα που πάντα ότι συμβουλές της έδινα έβγαιναν αληθινές! Ποτέ δεν της είπα ψέμματα και πάντα το σεβόταν δηλ και τώρα το κανει!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ