ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2019 | 00:52

Όνειρο

Είμαι κοπέλα στα 30. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση ή σεξ κλπ. Από μικρή έχω καταλάβει ότι με ελκύουν οι γυναίκες. Πιθανόν και οι άντρες. Οι γυναίκες με ελκύουν σεξουαλικά και συναισθηματικά. Οι άντρες, σεξουαλικά μόνο. Έχω φλερταρει με γυναίκες και μου αρέσει. Με άντρες ελάχιστες, μου προκαλούσε αδιαφορία. Έχω δει αρκετά όνειρα με γυναικες τα οποία με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα και σεξουαλικά και συναισθηματικά, σαν να είναι αυτό που πραγματικά επιθυμώ και αναζητώ. Σήμερα είδα όνειρο με άντρα, το οποίο ήταν καθαρά σεξουαλικό. Δεν αισθάνθηκα όμορφα αλλά μου άρεσε σεξουαλικά. Δεν καίγομαι να κάνω σχέση με άντρα όσο με γυναίκα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Έχω μπερδευτεί. Το έχω πάρει απόφαση. Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ στη ζωή μου σεξ. Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρα #not(?)
7
 
 
 
 
σχόλια
απλώς μου κάνει εντύπωση που δεν σε ελκύουν συναισθηματικά οι άντρες ενώ σε ελκύουν σεξουαλικά.Μήπως έχεις κουτάκια στο μυαλό σου για το πως μπορεί να είναι ένας άντρας ή μια γυναίκα; Μήπως είναι αυτό το "πρόβλημα" εν γένη;
Οκ, είσαι αμφιφυλόφιλη, αλλά ρομαντικά σε ενδιαφέρουν μόνο οι γυναίκες. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε εμποδίζει αυτό να κάνεις σεξ. Εκτός αν εννοείς ότι σου αρέσει σαν ιδέα, αλλά δε θες να συμβεί πραγματικά.
Αγαπη μου βαλε στην ακρη λιγο το ορο "σχεση" και ξεκινα τις δοκιμες.Κανε σεξ με γυναικες κανε σεξ με αντρες και σιγα σιγα θα αρχισουν να μπαινουν οι σκεψεις σου σε μια σειρα. Η σχεση αμα ειναι να ερθει θα ερθει δεν το κανονιζεις ουτε φαινεται απο την αρχη το που θα καταληξει το σεξ. Ισως να εχεις εξιδανικευσει καποια πραγματα αλλα με το να σκεφτεσαι τι θελεις και τι δεν θελεις δεν καταληγεις πουθενα.Μονο αν δοκιμασεις κατα την αποψη μου.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ