ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο: «Χρυσός» ο Τριανταφύλλου

Παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο: «Χρυσός» ο Τριανταφύλλου Facebook Twitter
1

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε ο Πάνος Τριανταφύλλου στην ξιφασκία με αμαξίδιο, πετυχαίνοντας τη σημαντικότερη ατομική διάκριση για τη φετινή χρονιά.

Ο «ασημένιος» παραολυμπιονίκης του Ρίο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σπάθη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξιφασκίας με αμαξίδιο που διεξάγεται στο Άμστερνταμ και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση του «εισιτηρίου» που οδηγεί στους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.


Ο Τριανταφύλλου, σε όμιλο και αγώνες κατάταξης πέτυχε συνολικά εννέα νίκες σε 10 αγώνες, με την σπουδαιότερη εξ αυτών να την πετυχαίνει στα ημιτελικά όπου επικράτησε 15-9 του Πολωνού «χάλκινου» Παραολυμπιονίκη στο Ρίο, στο ίδιο όπλο, Αντριάν Κάστρο.

Στη φάση των ομίλων, ο Τριανταφύλλου είχε πέντε νίκες και μία ήττα, όμως στους αγώνες κατάταξης ήταν ασταμάτητος. Νίκησε 15-12 τον Γάλλο Βαλέ (δύο μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στο ξίφος ασκήσεως), 15-8 τον Γάλλο Ιφέμπε, 15-9 τον Κάστρο ενώ στον τελικό επικράτησε 15-9 του Ούγγρου Ταργιάνι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
1

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Αθλητισμός / Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Η Αννα-Μαρία και η Ειρήνη Αλεξανδρή έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο 38ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Παρίσι
THE LIFO TEAM
Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Αθλητισμός / Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Ο Άντονι Μπόουενς έστειλε την μπάλα στις εξέδρες δύο γηπέδων του MLB και θέλει τώρα να το κάνει σε όλα. Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής μετατρέπει μια αθλητική πρόκληση σε μήνυμα προς τους παίκτες του μπέιζμπολ που μένουν ακόμη στη σιωπή.
THE LIFO TEAM
FIFA UEFA ΤΖΙΑΝΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

Αθλητισμός / Ο Ινφαντίνο θέλει να βάλει συνέταιρο στην FIFA την οικογένεια Κούσνερ - Οργισμένη απάντηση από την UEFA

Μεταξύ των υποψήφιων επενδυτών είναι η εταιρεία Thrive Capital του Τζόσουα Κούσνερ, αδελφού του Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ιβάνκα Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια