ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2019 | 14:48

Μου φαίνεται τόσο ξένο.

Το ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς να νιώθουν κανένα συναίσθημα, ούτε καν να ξέρουν το άτομο απέναντι τους. Ξεκαθαρίζω ότι δεν το κρίνω, ούτε θεωρώ ότι είναι λάθος απλά μου φαίνεσαι τόσο άβολο και στενάχωρο που μόνο στη σκέψη ανατριχιάζω. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό, και δεν ξέρω καν αν θα μπορώ να λειτουργήσω σε τέτοια περίπτωση.
12
 
 
 
 
σχόλια
Ερχεται μια γατα να τριφτει στο ποδι σου. Τη χαιδευεις.... γουργουριζει.... απολαμβανεις το οτι της δινεις αγαπη και χαδια και αυτη το απολαμβανει και στο δειχνει.Αν μπορουμε να δωσουμε αγαπη μεχρι και σε μια γατα, γιατι να μη μπορουμε με εναν ανθρωπο, ακομα και σε κατι προσωρινο οπως το να μαστε μαζι λιγες ωρες κοντα ο ενας στον αλλο;
Ορισμένοι προβληματισμοί.Πότε ξέρεις τον άλλον; Στον ένα μήνα, στον ένα χρόνο, στη δεκαετία, σε μια ολόκληρη ζωή; Τελειώνει ποτέ η εξερεύνηση του άλλου;Πώς γνωρίζεις τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων; Πώς μπορείς να μπεις στη υέση τους εφόσον δεν έχεις ποτέ κάνει αυτό που περιγράφεις ότι κάνουν;Άραγε το συναίσθημα του έρωτα είναι απευθυνόμενο προς το αντικείμενο του εν λόγω συνσισθήματος ή μήπως είναι υπαρξιακό, επομένως αφορά τον εαυτό και την έκφρασή μας προς το σύμπαν; Τι καθιστά στενόχωρη την σαρκική επαφή εφόσον είναι συναινετική και απολαυστική; Μήπως η αβεβαιότητα του ελέγχου πάνω της; Μήπως τότε αυτό δεν μας καθιστά χειραγωγούς του έρωτα, αντί πρόθυμα υποκείμενά του;
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Υπάρχουν κι αυτοί, υπάρχουν και άλλοι. Πολύ εγκεφαλικά άτομα έχουν ενίοτε πολύ αυξημένη λίμπιντο που δεν έχουν μόνιμο ταίρι να την διοχετεύσουν.
Αυτό το "χωρίς κανένα συναίσθημα" δεν είναι απόλυτα ακριβές, γιατί στην πραγματικότητα νιώθουν κάτι, σεξουαλικη έλξη. Συναισθήματα δεν είναι μόνο η αγάπη και ο έρωτας. Και η έλξη συναίσθημα είναι!
Όταν ακούω/διαβάζω "με συναίσθημα", είμαι στις περισσότερες περιπτώσεις βέβαιη ότι εννοείται στο βάθος "με εγγυήσεις". Κάτι δηλαδή που δεν υφίσταται, εξ ου κι η απογοήτευση κατόπιν για κάτι που θα έπρεπε να είναι φυσικό, όμορφο, σπουδαίο.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτό που θέλουν να πουν συνήθως είναι "εγώ δεν είμαι εξωλης και προωλης να πηγαίνω με τον πρώτο τυχοντα σαν μερικές μερικές σουρλουλουδες. Εγώ είμαι καλό κορίτσι, θέλω συναίσθημα για να κάνω σεξ". Λέω συνήθως και όχι πάντα για να μην είμαι απόλυτη. Το μόνο που δέχομαι είναι να πει κάποια ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ κατευθείαν γιατί θέλει πρώτα να νιώσει μια στοιχειωδη οικειότητα και ασφάλεια, που είναι λογικό να μην τις νιώθει από το πρώτο ραντεβού. Αυτά τα περί έρωτα και συναισθήματος τα ακούω βλακειες!
Για κάτι που δεν σου αρέσει πολύ ασχολείσαι πάντως.... Και εφόσον δεν σου αρέσει αυτό που περιγράφεις , γιατί λες στην τελευταία σου πρόταση αυτό: ''και δεν ξέρω καν αν θα μπορώ να λειτουργήσω σε τέτοια περίπτωση. Πηγή: www.lifo.gr''. ΥΓ. Κάτι δεν κολλάει σε αυτά που λες και στην τελική εφόσον κάτι δεν σου αρέσει , γιατί πας και βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την θέση;;; Υποθετικά ή μήπως παίζει κάτι άλλο ;; Ο Παπαδόπουλος έχει δει πολλά στην ζωή του, οπότε είναι λίγο επιφυλακτικός σε αυτά... Με όλο τον σεβασμό πάντα.