ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2019 | 19:21

Κακή πρώτη εντύπωση

Είμαι πολύ ντροπαλή και εσωστρεφής σαν άτομο, με αποτέλεσμα να μη δίνω καλή εντύπωση οταν γνωρίζω κάποιον. Μου έχουν πει και φίλοι μου ότι την πρώτη( ή και τη δεύτερη) φορά που με είδαν τους φανηκα κάπως σνομπ, γιατί ήμουν σοβαρή και δεν μιλούσα πολύ. Μετά όμως που με γνώρισαν κατάλαβαν ότι δεν είμαι ετσι και απλώς μου παίρνει λίγο χρόνο να "ανοιχτώ" σε άλλα άτομα. Όμως δυστυχώς η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική και δεν έχω πάντα ευκαιρία για δεύτερη και τρίτη συνάντηση με όλους.Ζηλεύω όσους είναι κοινωνικοί και τους συμπαθούν όλοι από το πρώτο λεπτό.
7
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ νιώθω αρκετά κοινωνική αλλά δείχνω σαν πρώτη εντύπωση σοβαρή και ντροπαλή.Επίσης, δυσκολεύομαι και εγώ να " ανοιχτώ" στην αρχή της γνωριμίας. Τελευταία, προσπαθώ να συμμετέχω στα πιο ουδέτερα θέματα και να είμαι πιο χαλαρή. Δοκίμασέ το.
Είναι πολύ καλύτερο να είσαι εσωστρεφής. Πίστεψε με δεν είναι ωραίο να μας μάθει ο άλλος από την πρώτη γνωριμία. Μετά θα σε βαρεθεί. Αστούς να βρίσκονται σε μυστήριο. Η έξυπνη γυναίκα δε δίνει πολλές πτυχές του εαυτού της στο πιάτο. Επίσης αν είναι εξωστρεφής μπορεί να παρερμηνευόσουν.
Υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσουν περισσοτερο οι εσωστρεφεις και ντροπαλοι... και ξερουν και το οτι δεν ανοιγονται ευκολα, δεν τους ειναι αγνωστη η διαχειριση εσωστρεφων...
Αν είσαι ντροπαλή και εσωστρεφής δεν φαίνεσαι σνομπ, φαίνεσαι αυτό που είσαι: ντροπαλή και εσωστρεφής. Σνομπ είναι άλλο πράγμα.Και άρα οι άνθρωποι βλέπουν και νοιώθουν ότι θέλεις λίγο χρόνο, δεν είναι κακό αυτό και δεν σε κάνει αντιπαθητική.
Απόμακρη με απόμακρη έχει όμως διαφορά. Υπάρχει και το "συμπαθητικό απόμακρο". Άνθρωποι που είναι μαζεμένοι λόγω σεμνότητας, δεν γίνονται αντιπαθητικοί και φυσικά δεν αφήνουν μια πρώτη κακή εντύπωση. Άλλο θέλανε να πούνε οι φίλοι και άλλο της είπαν, την μπέρδεψαν. Δεν πιστεύω η Εξ να πρέπει να ανησυχεί για τις εντυπώσεις που αφήνει.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ