ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2019 | 02:19

Λυπαμαι παρα πολυ

Σημερα βρηκα τον γατο μου που φροντιζω :'( ηρθε στο μπαλκονι μου και ετρεχε αιμα απο το στομα και την μυτουλα του τον πηγα στον κτηνίατρο και μου ειπε οτι καποιος τον χτυπησε και επαθε εσωτερικη αιμοραγια οσο τον παρατηρω και περναω χρονο μαζι του βλεπω οτι εχει μαλλον σπασμένη γναθο δεν μπορει να κλεισει το στομα του δεν τρωει δεν μπορω να τον βοηθησω δεν εχω την οικονομική δυνατότητα ποναω και δεν ξερω τι να κανω ?
13
 
 
 
 
σχόλια
Από τις 12 το μεσημέρι έχω προσφερθεί να αναλάβω τη θεραπεία του γατιού, και αντί να μου στείλεις ένα e-mail κάθεσαι και ρωτάς ιστορίες κάτω από το αρχικό ποστ μου. Δεν είμαι ούτε ανώμαλος ούτε ξέρω καν ποιο φύλο έχεις ούτε σου την ''πέφτω'' αν είσαι γυναίκα.
Πόσο ανανδροι και ηλ*θιοι αυτοί οι άνθρωποι. Αν μπορείς να του φτιάξεις κάποιον περιφραγμένο χώρο και να το προσέχεις όσο μπορείς. Θα σου έλεγα να το αναφέρεις και στην αστυνομία και αν δεν ασχοληθούν, (που πρέπει βέβαια) σε κάποια φιλοζωική, δεν ξέρω. Για τον τραυματισμό του, όπως είπε και ο πιο πάνω, να κάνεις έναν μικροέρανο μέσω των σοσιαλ μίντια, να μαζεύεις από χαρτζιλίκι από συγγενείς, από φίλους, από τη δουλειά (αν δουλεύεις)

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ