ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2019 | 17:25

Τρίχες

Δεν πρόκειται ακριβώς για εξομολόγηση. Απλά παρατήρησα κάτι από τότε που έκοψα τα μαλλιά μου αγορέ (όχι πολύ πολύ κοντά, αλλά πάντως είναι αγορέ). Ρε αγόρια, έχετε ένα θέμα με τα κοντά μαλλιά στις γυναίκες. Θα μου πεις τώρα ''Και ποια είσαι εσύ να μου πεις τι μου αρέσει;''. Δεν το πηγαίνω προς τα εκεί, απλά από τότε που έκοψα τα μαλλιά μου, αν στον δρόμο πριν με κοιτούσαν 10 πχ άντρες, τώρα πήγαν στους 4-5 (και πάλι πχ). Ό, τι κοπλιμέντο έχω ακούσει είναι από γυναίκες. Δεν με νοιάζει και πολύ γιατί εμένα μου αρέσουν, αλλά μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο τελικά αγαπούν οι άντρες το μακρύ μαλλί στη γυναίκα. Ελπίζω να μου τύχει αγόρι με λίγο μαλλάκι παραπάνω. ;)
17
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται από το τι σου πηγαίνει!! Δε μπορούν όλες να "υποστηρίξουν" το κοντό μαλλί, πόσω μάλλον το αγορέ, μπορεί και να σου πηγαίνει, δε γνωρίζω, αλλά θέλει να έχεις και το κατάλληλο πρόσωπο. Βέβαια αν εσένα σου αρέσει, αυτό έχει σημασία. Χίλιες φορές να σε κοιτάει ένας και καλός (και σίγουρα όχι για το μαλλί σου), τους άλλους τι να τους κάνεις; πάντως ναι, πιστεύω κι εγώ ότι οι περισσότεροι άντρες προτιμούν γενικά το μακρύ μαλλί στις γυναίκες!!
Κάποιες το κάνουν για τον εαυτό τους, κάποιες άλλες για να τις προσέξουν, κάποιες άλλες θέλουν και τα δύο!! Λίγες θα παραδεχτούν το πρώτο, οκ, είναι όμως τόσο κακό; ανασφάλεια το λένε και "ζει" (ανα)μεσα μας!!
Να το κάνεις.Εγώ πρίν μερικά χρόνια που ήθελα να κάνω μια αλλαγή,αυτό το κούρεμα έκανα και οι εντυπώσεις ήταν μόνο θετικές.Άσε που το κοντό μαλλί είναι και πιο διαχειρίσιμο.Όσο για τους άντρες,υπάρχουν πάρα πολλοί που τρελαίνονται με το κοντό μαλλί στη γυναίκα,στο λέω μήπως κολλάς σ'αυτό.Πάντως τρίχες είναι και θα μακρυνουν,δεν θα κάτσεις να σκάσεις.
Μπα δεν κολλάω σε αυτό...Σε εμένα δεν ξέρω αν θ' αρέσω, εγώ είμαι κολλημένη κ θα κλαίω για πολυυυυ πολύ καιρό. Εν τω μεταξύ το έχω κάνει αγορέ πολύ παλιά τόσο παλιά που πια έχω ξεχάσει πως είναι. Πιο εύκολο μου φαίνεται πάντως να γίνω κατάξανθη, το λέω γιατί τώρα εχω πολύ σκούρα μαλλιά.
Εγώ πάντως όταν το έκανα αγορε για να γλιτώσω και χρόνο από την ενασχόληση είδα να μου παίρνει πολύ παραπάνω και να βάζω κορδέλες κτλ. Δεν μετανιώνω που το έκανα αλλά τα προτιμώ πιο μακριά.
"Ελπίζω να μου τύχει αγόρι με λίγο μαλλάκι παραπάνω" ααχ, ταυτίζομαι ;)(καλά έκανες και τα έκοψες αφού σου αρέσουν. υπάρχουν γυναίκες που το θέλουν πολύ αλλά δεν το τολμάνε γιατί τις αποτρέπουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον και είναι κρίμα. εντάξει, ενδεχομένως δεν τα προτιμά η πλειοψηφία των ανδρών αλλά και τι με αυτό; γιατί να ασχοληθείς με τι αρέσει στον καθένα; αρέσουν σε αρκετούς, πάντως.)
Εξ, έτσι ακριβώς είναι.Το δικό μου μαλλί είναι λεπτό και αναγκαστικά δεν μπορεί να φτάσει κάτω από τον ώμο.Όλοι οι άντρες φίλοι μου θα προτιμούσαν να έχω μακρύτερο μαλλί.
δεν το κάνουν συνειδητά, το μαλί στις γυναίκες προσδίδει μια θηλυκότητα. Επίσης πρέπει να έχεις πολύ, μα πολύ ωραίο πρόσωπο για να σου πάει το αγορέ. Προσωπικά απο κοντό, μου αρέσει πολύ το κοντό, ασύμμετρο καρέ στις κοπέλες.