Προσαγωγή του γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για πανό σε τρόλεϊ

Προσαγωγή του γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για πανό σε τρόλεϊ Facebook Twitter
4

Η αστυνομία προσήγαγε τον γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, μετά από ακτιβιστική δράση φοιτητών και φοιτητριών που ανάρτησαν πανό σε τρόλεϊ, με την κομματική νεολαία να καταγγέλλει στο Facebook ότι η προσαγωγή ήταν αδικαιολόγητη.

«Στο πλαίσιο των δράσεων ενόψει του τριημέρου εορτασμού του Πολυτεχνείου, φοιτητές και φοιτήτριες από τους Φοιτητικούς Συλλόγους της Αθήνας και μέλη του Bloco Ριζοσπαστικής Αριστεράς πραγματοποίησαν δράση ενάντια στην καταστολή», γράφει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στη σχετική ανάρτησή της. «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πιστή στο δόγμα της καταστρατηγησης των δημοκρατικών ελευθεριών και στοχοποίησης των νέων ανθρώπων, απέδειξε για άλλη μια φορά το ακροδεξιό της πρόσωπο. Στο τέλος της δράσης αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο, του Ε.Λ., μέλος του Bloco και γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Και τον προσήγαγαν αδικαιολόγητα».

Προσαγωγή του γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για πανό σε τρόλεϊ Facebook Twitter

To BLOCO ΑΕΙ-ΤΕΙ, γράφει σε δική του ανάρτηση πως η προσαγωγή ήταν «απάντηση» της αστυνομίας στη δράση των φοιτητών: «Σήμερα Πέμπτη 14/11 ως BLOCΟ κάναμε έναν ακτιβισμό με αφορμή τόσο τα γεγονότα καταστολής την Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ όσο και εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα φοιτητές και φοιτήτριες από την Αθήνα κολλήσαμε χάρτινα πανό σε λεωφορεία και τρόλεϊ (...) θέλαμε να κάνουμε ξεκάθαρη για άλλη μια φορά την εναντίωση μας στην καταστολή (με χημικά και ξύλο), την οποία βιώσαμε την Δευτέρα 11/11 μέσα κι έξω από την ΑΣΟΕΕ. Όλοι και όλες πρέπει να γνωρίζουν αυτό που πραγματικά συνέβη την Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ».

«Η απάντηση στη δράση αυτή ήταν η παράνομη προσαγωγή του συντρόφου μας Ε.Λ. σταματώντας τον ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει! Καταγγέλλουμε την αδικαιολόγητη προσαγωγή του Ε.Λ», αναφέρεται μεταξύ άλλων από το BLOCO που κατηγορεί την κυβέρνηση για «ακραία πολιτική μηδενικής ανοχής».

Προσαγωγή του γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για πανό σε τρόλεϊ Facebook Twitter
Προσαγωγή του γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για πανό σε τρόλεϊ Facebook Twitter
Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Το καλο νεο της ημερας. Και παλι μπραβο για το αυτονοητο. Χρεαιζεται ομως ακομα πολυ πιο εντονη προσπαθεια και συνεχεια μπας και γινουμε ποτε ανθρωποι
Τα κρανη ειναι για προστασια, τα ροπαλα για να σηκωνουμε σημαιακια, τα αδεια μπουκαλια γιατι ειπιανε και κανενα ποτακι τα παιδια, οι μπογιες στους τοιχους πολιτιστικη παρεμβαση, και παει λεγοντας.Το πανο να υποθεσω ειναι ηλιοπροστασια.
Ο πρώτος πληθυντικός της ανακοίνωσης μας δείχνει ότι Σύριζα και ακροαριστερά (ΕΑΑΚ) μια χαρά συνεργάζονται στα πανεπιστήμια.Στην κυβέρνηση είναι που θέλουν έναν Καμμένο...
Ονειρωξεις Συριζαιων για νεο Πολυτεχνειο.Λεγε Λεγε κατι θα μεινει .Τσουβαλιασμα κ "ακραιο κεντρο ". Στα αρματα στ αρματα εχουμε χουντα.Οτι να ναι.Παντελης ελλειψη επαφης με πραγματικοτητα ως συνηθως.