Τα πιο πρωτότυπα φαγητά!

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter
4

Μέρος πρώτο: Ζωάκια

1. Λιοντάρι από φρούτα

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

2. Αρκουδάκι - Τοστ

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

3. Μπαλόνι σκύλος από σταφύλια

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

4. Γουρουνάκι από... χοιρινό

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

5. Πρωινό... σκυλάκι

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

6. Πολικές αρκούδες από παγωτό

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

7. Μια πίτα στο σχήμα αλεπούς

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

8. Το κοιμισμένο αρκουδάκι με μια κουβέρτα ομελέτας

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

9. Κότες από τσόφλια αυγών

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

10. Πιγκουίνος αχλάδι

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

11. Άλλο ένα αρκουδάκι

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

12. Μία φάλαινα αγγούρι

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

Μέρος δεύτερο: Έξυπνες πολιτιστικές αναφορές

 

13. Το σχέδιο ενός παλιού ιαπωνικού παιδικού με ρολό κιμά

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

14. E.T phone home, με hamburger

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

15. To κλασσικό παιχνίδι με τα διαστημόπλοια

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

16. Μπομπ και Πάτρικ αλά ιταλικά

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

17. Όσκαρ η γκρινιάρικη σαλάτα

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

18. Τα αγάλματα στα νησιά του Πάσχα, από αυγά

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

19. Πίκατσου από τυρί

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

20. Angry..snacks

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

21. H Φρίδα Κάλο (Ισπανίδα ζωγράφος) σε τοστ

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

22. Το τοστ του Μονέ

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

23. Το τοστ του Βαν Γκονγκ

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

24. Πίτα Βαν Γκονγκ

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

25. Μεσημεριανό Illuminati

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

Τρίτο μέρος: Άλλες φαντασιώδεις δημιουργίες

 

26. Τροπικό νησί από τυρί

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

27. Μηχανή από κόκκινη πιπεριά

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

28. Φωτογραφική μηχανή από εσπεριδοειδή

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

29. Μπαλόνια από ζελεδάκια

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

30. Το & με καρότα

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

31. Κήπος βρώμης

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

32. Διαστημικό σάντουιτς

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

33. Παγωτό διαίτης

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

[via]

 

 

 

 

Γεύση
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Το αρμενοβίλ της Θεσσαλονίκης είναι σοκ!

Ο κύριος Ρεμί πιστεύει ότι τα τρίγωνα Πανοράματος είναι καλά μόνο για να βγάζεις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάει να δοκιμάζει φαγητά παρά να βλέπει ταινίες – εξαίρεση έκανε μόνο για την καινούργια ταινία της Ιζαμπέλ Ιπέρ.
ΡΕΜΙ
Pfalz: Η νέα δύναμη του Riesling και του Pinot Noir, που «ταράζει» την Ευρώπη

Το κρασί με απλά λόγια / Εξαιρετικά Riesling. Δυνατά Pinot Noir. Πώς το Pfalz έκανε τη Γερμανία σοβαρό παίκτη στο κρασί

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Το κρασί με απλά λόγια» η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μας ταξιδεύουν στο Pfalz, τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική περιοχή Riesling στον κόσμο, μέσα από τις φωνές τεσσάρων κορυφαίων προσωπικοτήτων του γερμανικού κρασιού: της Caro Maurer MW, του Frank John, του Dominik Sona και του Nicola Libeli.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ

σχόλια

4 σχόλια
Εμείς φτιάχναμε μικρά,κάθε καλοκαίρι, τα κλασικά γουρουνάκια από λεμόνι, με οδοντογλυφίδες για πόδια και μπαχαρικά για μάτια.Υπάρχει και μια παιδική μίνι σειρά στην Ετ1 που δείχνουν πως να φτιάχνουν ανάλογα πραγματάκια για όποιον θέλει ιδέες για να τα φτιάξει με τα παιδιά του. (ή μόνος του)Παίξτε με το φαγητό! :P