Τα πιο πρωτότυπα φαγητά!

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter
4

Μέρος πρώτο: Ζωάκια

1. Λιοντάρι από φρούτα

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

2. Αρκουδάκι - Τοστ

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

3. Μπαλόνι σκύλος από σταφύλια

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

4. Γουρουνάκι από... χοιρινό

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

5. Πρωινό... σκυλάκι

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

6. Πολικές αρκούδες από παγωτό

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

7. Μια πίτα στο σχήμα αλεπούς

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

8. Το κοιμισμένο αρκουδάκι με μια κουβέρτα ομελέτας

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

9. Κότες από τσόφλια αυγών

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

10. Πιγκουίνος αχλάδι

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

11. Άλλο ένα αρκουδάκι

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

12. Μία φάλαινα αγγούρι

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

Μέρος δεύτερο: Έξυπνες πολιτιστικές αναφορές

 

13. Το σχέδιο ενός παλιού ιαπωνικού παιδικού με ρολό κιμά

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

14. E.T phone home, με hamburger

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

15. To κλασσικό παιχνίδι με τα διαστημόπλοια

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

16. Μπομπ και Πάτρικ αλά ιταλικά

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

17. Όσκαρ η γκρινιάρικη σαλάτα

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

18. Τα αγάλματα στα νησιά του Πάσχα, από αυγά

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

19. Πίκατσου από τυρί

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

20. Angry..snacks

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

21. H Φρίδα Κάλο (Ισπανίδα ζωγράφος) σε τοστ

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

22. Το τοστ του Μονέ

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

23. Το τοστ του Βαν Γκονγκ

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

24. Πίτα Βαν Γκονγκ

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

25. Μεσημεριανό Illuminati

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

Τρίτο μέρος: Άλλες φαντασιώδεις δημιουργίες

 

26. Τροπικό νησί από τυρί

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

27. Μηχανή από κόκκινη πιπεριά

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

28. Φωτογραφική μηχανή από εσπεριδοειδή

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

29. Μπαλόνια από ζελεδάκια

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

30. Το & με καρότα

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

31. Κήπος βρώμης

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

32. Διαστημικό σάντουιτς

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

33. Παγωτό διαίτης

 

Τα πιο πρωτότυπα φαγητά! Facebook Twitter

 

[via]

 

 

 

 

Γεύση
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM
Το Χάνι της Ρέρεσης είναι ένα από τα τελευταία της Ελλάδας

Γεύση / Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο

Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
47’ στο Hygge με την Anne Meurling

Γεύση / Hygge: Ένας φούρνος που μυρίζει θαλπωρή στην Ιπποκράτους

Με νοσταλγία για τις συνταγές της πατρίδας της, μια Σουηδέζα φτιάχνει ψωμί, γλυκά, αέρινο βούτυρο και άψογη μηλόπιτα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα βόρειας Ευρώπης - μόλις δυο βήματα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
M. HULOT
«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

4 σχόλια
Εμείς φτιάχναμε μικρά,κάθε καλοκαίρι, τα κλασικά γουρουνάκια από λεμόνι, με οδοντογλυφίδες για πόδια και μπαχαρικά για μάτια.Υπάρχει και μια παιδική μίνι σειρά στην Ετ1 που δείχνουν πως να φτιάχνουν ανάλογα πραγματάκια για όποιον θέλει ιδέες για να τα φτιάξει με τα παιδιά του. (ή μόνος του)Παίξτε με το φαγητό! :P