Αποχώρησαν τα ΜΑΤ από την ΑΣΟΕΕ

Αποχώρησαν τα ΜΑΤ από την ΑΣΟΕΕ Facebook Twitter
Eurokinissi
4

Αποχώρησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ από την ΑΣΟΕΕ με τους φοιτητές να βγαίνουν από το προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και να πραγματοποιούν πορεία στην Πατησίων φωνάζοντας συνθήματα. 

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας σημειώθηκε ένταση έξω από την ΑΣΟΕΕ. Η αστυνομία έκανε ρίψη χημικών και αμέσως μετά διμοιρία των ΜΑΤ εισέβαλε εντός του Πανεπιστημίου. Στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου υπήρχαν, σύμφωνα με πηγές, περίπου 80 άτομα. 

Εν τω μεταξύ, σε νοσοκομείο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ,νεαρή με αναπνευστικό πρόβλημα λόγω των δακρυγόνων, που έκανε χρήση η αστυνομία κατά τα επεισόδια. Έξω από την ΑΣΟΕΕ έφτασαν λίγο αργότερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και η Θεανώ Φωτίου, καθώς και η βουλευτής του ΜέΡΑ25 και αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα.

Η αστυνομία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες το πρωί σε εσωτερικούς χώρους της ΑΣΟΕΕ, βρήκε, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, κουκούλες, μάρμαρα και πέτρες.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εμπόριο ναρκωτικών, κοντάρια, κράνη και κουκούλες σε Πανεπιστήμιο και κάποιοι συνεχίζουν να είναι υπέρ του ασύλου.Την ίδια στιγμή φοβάσαι να κυκλοφορήσεις μέσα στο campus με το που πέσει ο ήλιος.Οι περισσότεροι βέβαια θαυμάζουν τα Πανεπιστήμια των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών που δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας.Τελικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να λυπόμαστε για την κατάντια αυτής της χώρας.
Δηλαδή τα ΕΑΑΚ έκαναν ντου μετά την απόφαση της Συγκλήτου για κλείδωμα προκειμένου να εξασφαλίσουν ορμητήριο για της άγιες μέρες της 17Ν.Η αστυνομία τα μάζεψε μετά και την στήριξη της τέως κυβερνητικιάς κυρίας Θεανούς.