Το ρομπότ «Σοφία» δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ

Το ρομπότ «Σοφία» δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ Facebook Twitter
Παρόλο που η «Σοφία» είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα της animatronic τεχνολογίας, αρκετά από τα λεγόμενά της στις δημόσιες εμφανίσεις της είναι μερικώς προγραμματισμένα εκ των προτέρων.
4

Η «Σοφία», το γνωστό ανθρωποειδές ρομπότ, στο πρόσφατο Web Summit 2019 δήλωσε ότι είναι single και ότι δε σκοπεύει να κάνει σχέση. 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου συνεδρίου, το ρομπότ που αποτελεί ένα πρότζεκτ ερευνητών της Hanson Robotics και της SingularityNET ερωτήθηκε επίσης εάν έχει κάνει ποτέ σεξ και απάντησε ότι: «Όχι, δεν έχω κάνει». 

Βέβαια, χρειάζεται να αναφερθεί ότι παρόλο που η «Σοφία» είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα της animatronic τεχνολογίας, αρκετά από τα λεγόμενά της στις δημόσιες εμφανίσεις της είναι μερικώς προγραμματισμένα εκ των προτέρων. 

Με πληροφορίες από Futurism

 

Τech & Science
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

META RAY BAN ΕΞΥΠΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τech & Science / Meta: Τα νέα Ray-Ban γυαλιά θα γράφουν μηνύματα με κινήσεις των χεριών

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία «display recording», με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο που συνδυάζει όσα εμφανίζονται στην οθόνη των γυαλιών και την εικόνα του πραγματικού κόσμου 
THE LIFO TEAM
Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Τech & Science / Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Μετά τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μίλησε για την AI, τα δικαιώματα των ηθοποιών, τον Γκόλουμ του Άντι Σέρκις και το νέο The Hunt for Gollum. ΚΕΙΜΕΝΟ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια