ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2019 | 23:40

15 χρόνια

Υπάρχει μέλλον σε μια σχέση όπου ο άντρας είναι μεγαλύτερος από την κοπέλα κατά 15 χρόνια (24 με 39) εφόσον τα αισθήματα είναι αμοιβαία και φυσικά ταιριάζουν στα περισσότερα; είναι τρομακτική τέτοια διαφορά;
8
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον είστε και οι δύο ενήλικοι, δεν τίθεται κανένα νομικό ζήτημα όση διαφορά ηλικίας και αν έχετε. Αν όντως ταιριάζετε και βρίσκετε τρόπους να περνάτε καλά μαζί τότε δεν βρίσκω τον λόγο για να μην αντέξει. Βέβαια π χρόνος είναι σκληρός κριτής και αυτός μόνο θα σας κρίνει..
Το χασμα γενεων το εχεις ακουστα? Δεν γινεται με καποιον που ειναι 35 να ταιριαζεις σε ολα με την λογικη μονο αν το δεις. Βρες καποιον στην ηλικια σου και σκεψου για να ειναι 39 και να κοιταει 24χρονες στα 30 του πολυ πιθανον κοιτουσε και 15χρονες και δε θα του φαινοταν και καθολου τρομακτικο λογικα.
Τρομακτικό για ποιον; Τρομακτικό είναι να είναι δύο άνθρωποι "μαζί" ενώ δεν έχουν τίποτα να μοιραστούν. Τρομακτικό είναι να είναι δύο "ξένοι" μαζί.