Ο ράπερ Τ.Ι. πηγαίνει κάθε χρόνο στον γυναικολόγο με την κόρη του «για να ελεγχθεί ο υμένας της»

Ο ράπερ Τ.Ι. πηγαίνει κάθε χρόνο στον γυναικολόγο με την κόρη του «για να ελεγχθεί ο υμένας της» Facebook Twitter
13

Ο ράπερ και ηθοποιός Τ.Ι. ανέφερε σε συνέντευξή του σε podcast ότι πηγαίνει μαζί με την 18χρονη κόρη του στον γυναικολόγο κάθε χρόνο για «να ελεγχθεί ο υμένας της» και να βεβαιωθεί ότι «είναι ακόμα ανέπαφος».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Nazanin Mandi και στην Nadia Moham στην εκπομπή Ladies Like Us ο Τ.Ι. μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πώς ασκεί τα γονεϊκά του καθήκοντα και ρωτήθηκε για το αν έχει μιλήσει για το σεξ με τις κόρες του. «Όχι μόνο κάναμε τη συζήτηση αλλά κάθε χρόνο πηγαίνουμε στον γυναικολόγο για να ελέγξει τον υμένα της», είπε για τη 18χρονη κόρη του Deyjah Harris, η οποία είναι φοιτήτρια σε κολέγιο. «Ναι, πηγαίνω μαζί της», είπε. Παράλληλα είπε πως μετά το πάρτι των γενεθλίων της, όταν εκείνη έκλεισε τα 16, κόλλησε ένα χαράκι στην πόρτα της που έγραφε: «Γυναικολόγος. Αύριο. 09:30». 

Ο Τ.Ι. αποκάλυψε ότι ο γιατρός ζήτησε την έγγραφη συγκατάθεση της Deyjah Harris για να αποκαλύψει τα αποτελέσματα της εξέτασης στον πατέρα της. «Deyjah, θέλουν να υπογράψεις αυτό για να μοιραστείς μαζί μου τις πληροφορίες. Υπάρχει κάτι που δεν θες να ξέρω; Βλέπεις γιατρέ; Δεν υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε ο Τ.Ι. Ο ράπερ επισήμανε ότι ενημερώθηκε από τον γιατρό πως ο υμένας μπορεί να σπάσει και με άλλους τρόπους πέρα από τη διείσδυση, όπως η οδήγηση ποδηλάτου, η ιππασία και η αθλητική δραστηριότητα. «Κοίτα γιατρέ, η κόρη μου δεν καβαλάει άλογα, δεν οδηγεί μηχανή και δεν αθλείται. Απλά τσέκαρε τον υμένα και σε παρακαλώ δώσε μου γρήγορα τα αποτελέσματα» ανέφερε ο Τ.Ι. μεταφέροντας τη συζήτηση που είχε με τον γυναικολόγο. «Πλέον, στα 18 της, ο υμένας είναι ανέπαφος», συμπλήρωσε. 

Η συνέντευξη του Τ.Ι. πυροδότησε την οργή χρηστών στα μέσα κοινωνική δικτύωσης με πολλούς από αυτούς να εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους. «Να ζητάς από έναν γιατρό να ελέγξει αν η κόρη σου κάνει σεξ είναι εξευτελιστικό και άρρωστο», έγραψε μία χρήστης. «Η συζήτηση για τον υμένα είναι πολύ παράξενη και στον πυρήνα της διδάσκει στις κόρες σου ότι το σώμα τους δεν είναι δικό τους. Μην το κάνεις αυτό», έγραψε μία άλλη. 

Με πληροφορίες από buzzfeednews.com

Πολιτισμός
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
'Aρρωστοοοοο!Αυτό το λες και βιασμό που γίνεται από το γιατρό κατόπιν εντολής του πατέρα για να ελεγχθεί η ιδιοκτησία. Παράλληλα ντροπιάζει το παιδί του, βγάζοντας ένα τόσο ευαίσθητο ιατρικό δεδομένο στη φόρα.Ασχετο...Ποιός είναι αυτός ο ΤΙ; Δεν τον έχω ακουστά. Είναι γνωστός ή μπα;
και για εμένα είναι απολύτως άρρωστο (btw βλέπω έχει 6 παιδιά και με τον γιο του που είναι 15 είναι ok που κάνει σεκς), επίσης λέει:"However, I will definitely feel different about a boy than I will about a girl. And that's just the God's honest truth. I don't think there's any father out there who'll tell you any different."…και δεν είναι μόνο άρρωστο λόγω της προφανούς πατριαρχικής του παρεμβατικότητας, αλλά κι επειδή ο ίδιος, θεωρώ, πως βλέπει την κόρη του σαν γκόμενα δική του που δεν πρέπει να του την κλέψουν (έστω και υποσυνείδητα). Αναρωτιέμαι, επιπτοσθέτως, με το «όπισθεν» τι άποψη έχει και πώς μπορεί να το ελέγξει ο μπετόβλακας, αναρωτιέμαι δε αν η κοπέλα μπορεί να μπαίνει σε διαδικασίες και πρακτικές σεξουαλικές που δεν επιθυμεί μόνο και μόνο για να "μην μείνει πίσω" (no pun intended). Δεν είναι ωραία τα teenage pregnacies, αλλά είναι τρόπος αυτός; Τζήζας!(ούτε εγώ τον ξέρω, αλλά το genre μου είναι απεχθές οπότε δεν με εκπλήσσει που δεν τον ξέρω).
Παρίσιε, πόσο εύστοχος και πόσο διαβασμένος!βλαχάκι, τι κάνεις; σ΄έχασα, κάτι έμεινε στη μέση εδώ και 20 μέρες, αν θυμάσαι bicky burger advertisement.