Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει κουτάβι κλεισμένο σε κλουβί - Τώρα θέλει να το υιοθετήσει

Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει κουτάβι κλεισμένο σε κλουβί - Τώρα θέλει να το υιοθετήσει Facebook Twitter
2

Ένα κουτάβι κλεισμένο μέσα σε ένα κλουβί που βρέθηκε σε μία λίμνη του Ιλινόι σώθηκε όταν ένας άνδρας βούτηξε στα παγωμένα νερά για να το σώσει. 

Η Dory, όπως ονομάστηκε το κουτάβι, ήταν μέσα σε ένα κλουβί όταν ένας άνδρας, ο Bryant Fritz, βούτηξε για να τη σώσει. Το κουτάβι θα παραμείνει στις αρμόδιες υπηρεσίες μέχρι να ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα που διεξάγεται για το συμβάν. Μόλις διατεθεί για υιοθεσία ο Bryant Fritz λέει πως θέλει να πάρει το ζώο σπίτι του καθώς ο δικός του σκύλος πέθανε πρόσφατα. «Είμαι τόσο χαρούμενος που τα κατάφερε», δήλωσε στο CNN. 

O Bryant Fritz, καθηγητής στο επάγγελμα, ανέφερε ότι όταν είδε το κουτάβι στο νερό κανείς δεν ήταν στην περιοχή. Έβγαλε τη μπλούζα του και βούτηξε. «Σκέφτηκα να φωνάξω κάποιον αλλά δεν ήξερα αν είχε ακόμα πέντε ή δέκα λεπτά ζωής», είπε. «Απλά δεν το ήξερα». 

Βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει κουτάβι κλεισμένο σε κλουβί - Τώρα θέλει να το υιοθετήσει Facebook Twitter

Ο Bryant Fritz έβαλε το κουτάβι στο αυτοκίνητό του, το τύλιξε με μία κουβέρτα και το μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο ζώων. Σύμφωνα με το Veterinary Teaching Hospital του πανεπιστημίου του Ιλινόι όταν το ζώο έφθασε εκεί ήταν τόσο παγωμένο που τα θερμόμετρα αδυνατούσαν να προσδιορίσουν τη θερμοκρασία του. Παράλληλα έφερε τραύματα που δεν σχετίζονται με την παραμονή του στη λίμνη. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Ιστορική ανατροπή του Λούλα – Επανεξελέγη πρόεδρος, νικώντας τον γιο του Μπολσονάρου

Διεθνή / Βραζιλία: Ιστορική ανατροπή του Λούλα – Επανεξελέγη πρόεδρος, νικώντας τον γιο του Μπολσονάρου

Πρόκειται για μια πρωτοφανή εκλογική ανατροπή: πρώτη φορά από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη Βραζιλία, το 1985, υποψήφιος που είχε έρθει δεύτερος στον πρώτο γύρο καταφέρνει να κερδίσει στον δεύτερο.
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΡΩΣΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

Διεθνή / Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί και 28 τραυματίες από νέα ρωσικά πλήγματα

Ο πρόεδρος Ζελένσκι δήλωσε την Κυριακή ότι η Ρωσία εξαπέλυσε την περασμένη εβδομάδα περίπου 1.600 κατευθυνόμενες αεροπορικές βόμβες, 48 πυραύλους και σχεδόν 2.300 επιθετικά drones κατά της Ουκρανίας
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΟΝΤΟ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Βουλγαρία: Στις κάλπες για τις προεδρικές εκλογές με φόντο τις ανησυχίες για επιθέσεις στη Μαύρη Θάλασσα

Η πρόεδρος Ιλιάνα Γιότοβα, η οποία τάσσεται υπέρ του διαλόγου με τη Μόσχα και αντιτίθεται στη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία, προηγείται στην κούρσα για μία νέα θητεία στο αξίωμα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αναφορικά με την προσφώνηση "Σκυλι" που εγινε στον Μιχαλιακο σημερα απο την μητερα του Φυσσα, οπου εδω εχουμε καθαρη προσβολή στο προσωπο του συγκεκριμενου ειδος ζωου, τον Σκύλο! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΡΑΒΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΠΡΑΤΕ! Αρα δεν επιτρεπεται να χρησημοποιειται καμμια ονομασια ζωου ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ που να συνδεεται με υβριστική εννοια!! ΜΟΝΟ Ο ΑΝ.....ΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!