Φώτης Σεργουλόπουλος: Είπα τέρμα ο φόβος όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη

Φώτης Σεργουλόπουλος: Είπα τέρμα ο φόβος όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη Facebook Twitter
O Φώτης Σεργουλόπουλος σε μια ειλικρινή συνέντευξη, μίλησε για όλα
4

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την σχέση με την Μαρία Μπακοδήμου και γιατί χώρισαν τηλεοπτικά, τον 6χρονο γιο του, τα καψόνια στον στρατό για την διαφορετικότητά του και το απρόσμενο φιλί από τον φαντάρο που τον έκανε να πει «τέρμα ο φόβος».

Η «καρμική σχέση» με την Μαρία Μπακοδήμου

Ο γνωστός παρουσιαστής, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη, υπήρξε για πολλά χρόνια τηλεοπτικό δίδυμο με την Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία είναι στενοί φίλοι. «Με τη Μαρία Μπακοδήμου η σχέση μας ήταν καρμική. Είχαμε βρει και οι δυο τον τρόπο συνεργασίας και ήταν δημιουργικός. Ο λόγος που βρισκόμαστε τώρα χώρια είναι ότι και οι δυο θέλαμε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας αυτό να σταματήσει. Με την Μπακοδήμου ήταν συνειδητή επιλογή και των δυο να χωρίσουμε τηλεοπτικά», εξηγεί σχετικά με τον λόγο που δεν συνεργάζονται πια στην τηλεόραση.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Είπα τέρμα ο φόβος όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σχετικά με τα πρώτα του βήματα σαν ηθοποιός, είπε πως ποτέ δεν του άρεσε ο εαυτός του. «Αισθανόμουν αποτυχημένος. Είχα δοκιμάσει πολλές οντισιόν αλλά δεν με έπαιρναν, απογοητευόμουν πολύ και έκλαιγα. Βέβαια, μετά έκανα μια πολύ πετυχημένη καριέρα, οι προκλήσεις ήταν πολλές και τις ακολούθησα. Δεν έμεινα σταθερός να χτυπάω πόρτες και να λέω ότι είμαι ηθοποιός και πρέπει να παίξω οποιαδήποτε», ανέφερε ο ίδιος.

 

«Ο γιος μου είναι περήφανος για μένα»

Στη συνέντευξή του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε επίσης στον γιο του που είναι σήμερα 6 ετών. «Ο γιος μου είναι 6 ετών και είναι περήφανος για μένα. Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να έχεις μια προσωπική ζωή ισορροπημένη. Δεν είμαι σε τίποτα διαφορετικός από ό,τι είναι οι άλλοι γονείς. Έχω την αγωνία να είναι καλά το παιδί μου και να το μεγαλώνω σωστά. Μου αρέσει που αποκτώ σε αυτή την ηλικία μια πολύ καλή σχέση μαζί του. Έχει έρθει στο θέατρο να με δει και είναι πάρα πολύ περήφανος για μένα κι εγώ για εκείνον. Έλεγε στον κόσμο: "Αυτός είναι ο μπαμπάς μου". Έχω βρει τη λύση στις δυσκολίες μου. Μπορεί να υπήρχαν δυσκολίες με το παιδί μου αλλά τις ξεπερνάω. Είμαι αυτός που είμαι, είμαι ξεκάθαρος, αυτό είναι το παιδί μου και εδώ είμαστε. Θες να με κάνεις παρέα; Κάνε με. Δεν θέλεις; Σήκω φύγε», λέει.

«Δεν έχω σηκώσει παντιέρα αλλά χαίρομαι που είναι παράδειγμα η στάση ζωής μου»

Σε όσους έγραψαν πως μπορεί ο γιος του να υποστεί bullying στο σχολείο, απαντά πως «το να γράφεις άσχημα ή να σχολιάζεις άσχημα έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις επειδή έχει βρει την ευτυχία, τότε έχεις πρόβλημα. Το ότι κάποιοι έγραψαν ότι το παιδί μου θα υποστεί bullying στο σχολείο, ποιος είσαι εσύ που θα μου το πεις αυτό; Θα κάτσω εγώ να ακούσω το σχόλιο κάθε ανθρώπου ο οποίος είναι μίζερος; Σε καμία περίπτωση δεν έχω σηκώσει καμία παντιέρα αλλά η στάση της ζωής μου, χαίρομαι που για ορισμένους είναι παράδειγμα. Και εγώ έχω ματώσει στη ζωή μου για να είμαι ξεκάθαρος στην κοινωνία. Λένε ότι τα παιδιά είναι σκληρά. Αν δεν εξηγήσει ο γονιός στο παιδί του πως θα καταλάβει το παιδί; Βρες τον τρόπο να εξηγήσεις στο παιδί σου, διότι τα παιδιά μας ζουν σε μια κοινωνία όπου υπάρχουν πάρα πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι και θα πρέπει να ξέρει πώς να τους αντιμετωπίσει. Είναι έγκλημα να αφήνεις το παιδί σου στο σκοτάδι». 

 

«Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη, είπα τέρμα ο φόβος»

Όπως εξηγεί, στον στρατό δέχθηκε έντονο bullying για την διαφορετικότητά του, αλλά ήταν τελικά το απρόσμενο φιλί από έναν φαντάρο που του έκανε καψόνια, το οποίο τον οδήγησε να πει «τέρμα ο φόβος».

«Στο στρατό αντιμετώπισα έντονα καψόνια για τη διαφορετικότητά μου. Εκεί είναι το bullying που θα μπορούσα να πω ότι είχα δεχτεί αλλά τότε δεν το λέγαμε bullying αλλά καψόνι. Θυμάμαι ότι μου έκαναν μια μετάθεση στην Κρήτη, στα Χανιά σε μια πολύ μικρή μονάδα. Και εκεί συναντώ έναν φαντάρο όπου τις επόμενες μέρες θα απολυόταν. Με βλέπει και καταλαβαίνει...και αρχίζει ένας πόλεμος. Ερχόταν το βράδυ μεθυσμένος και με ξυπνούσε φωνάζοντας. Καθόμασταν να φάμε και μου φώναζε δυνατά χρησιμοποιώντας όλα τα κοσμητικά επίθετα στη σειρά. Εγώ ήμουν σε στάση άμυνας πάντα και δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν φοβισμένος. Ένα μεσημέρι εγώ ήμουν στο φυλάκιο και τον βλέπω από μακριά να έρχεται με το αμάξι και νιώθω φόβο. Λέω έρχεται να μου κάνει κακό. Κατεβαίνω κάτω και πάω να φύγω. Τότε τον ακούω να λέει: "Που πας ρε; Μπες μέσα στο αμάξι θα σε πάω εγώ στο θάλαμο". Και μόλις φτάσαμε μου λέει: 'Απολύομαι σήμερα" και σκύβει και με φιλάει. Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει ποτέ. Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη είπα "τέρμα ο φόβος"», λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 
Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα ότι ως γονείς έχουμε χρέος να εξηγούμε την διαφορετικότητα στα παιδιά μας. Κανένα παιδί δεν έχει μέσα του την κακία και το bullying εμείς τα διαμορφώνουμε οπότε ας αρχίσουμε επιτέλους να αποδεχομαστε τον εαυτό μας και τους άλλους γύρω μας.