ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2019 | 17:49

Πφφ

Μου αρέσει πολύ. Δεν ξέρω με ελκύει πολύ η φωνη του, ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που με κοιτάει...Δεν ξέρω νιώθω τόσο ωραία όταν είμαι μαζί του και παράξενα άνετα. Αλλά από την πρώτη μερα που βρεθηκαμε μου ξεκαθάρισε ότι θέλει κάτι συγκεκριμένο από μένα. Θα αρχίσετε να λέτε μ@λ@κ@ς και τέτοια αλλά εμένα και αυτό μου άρεσε καθώς τουλάχιστον ήταν ειλικρινής και δεν άφησε να μου δημιουργηθούν ελπίδες για κάτι παραπάνω. Οπως είπα μου αρέσει πολυ. Δηλαδη θέλω να κάνω κάτι μαζί του απλά σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να κολλήσω περισσότερο ενώ αυτός μου έχει δείξει τι θέλει. Αλλά θέλω να περνάω χρόνο μαζί του και ξέρω ότι αν δεν κάνω κάτι και χαθούμε θα το μετανιώσω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μα κι αυτός έλκεται από αυτήν, αμοιβαίο είναι.Στις κοπέλες το βαφτίζουμε "έρωτα" (με σήματα καπνού) γιατί έχουμε κι ένα κούτελο, μην μας πουν τίποτα τσουλάρες!Σε 5 μήνες εν τω μεταξύ ποιός ζει ποιός πεθαίβει, μπορεί ο μεσιέ να καταλήξει να αναιρέσει όσα έλεγε "για να την προλάβει", κι η ίδια να έχει ξενερώσει!
Έλκεται άμα δεν πει τίποτα, άμα με το καλημέρα πει ‘’θέλω μόνο σεξ’’ μπορεί να εννοεί’’ καλή είναι για σεξ αλλά χαζή θα της το πω μη μου τα ζαλίσει μετά με σχέσεις’’, εμένα δεν μου φαίνεται το ίδιο με αυτό που νιώθει αυτή και κάθε αυτή.
Όλοι πλέον λένε "δεν θέλω σχέση" επειδή η δήλωση έχει μόνο πλεονεκτήματα για όποιον προλάβει να την πει πρώτος. Εξηγώ."Η δήλωση “δε θέλω σχέση” στην εισαγωγή της γνωριμίας, είτε είναι η πρώτη/δεύτερη φορά που βρίσκεστε, είτε η πρώτη φορά που κάνετε σεξ, πάντως πριν καν αρχίσει να υπάρχει οικειότητα, σημαίνει ένα και μόνο πράγμα:Θέλω να είμαι σε θέση να δίνω όσο και όποτε γουστάρω (πχ αν θέλω αγκαλίτσες να κάνουμε αγκαλίτσες, αν θέλω να φύγω αμέσως μετά το σεξ, θα φύγω αμέσως μετά το σεξ), να επικοινωνώ όσο θέλω (δηλαδή να εξαφανίζομαι για όσο θέλω), να ανταποκρίνομαι σε όποιο τόνο θέλω (τυπικά ή τρυφερά), χωρίς να έχω την υποχρέωση να λογοδοτώ και να αναλαμβάνω την ευθύνη για τη συμπεριφορά μου. Εφόσον δήλωσα ότι δε θέλω σχέση, δήλωσα και πως θα φέρομαι όπως μου καπνίσει και δεν έχεις δικαίωμα να μου ζητήσεις το λόγο.Γιατί μόνο αν είσαι σε επίσημη σχέση οφείλεις να συμπεριφέρεσαι ανθρώπινα, σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείς να είσαι αλλοπρόσαλλος και να μη λαμβάνεις επ’ουδενί υπόψη σου τα συναισθήματα του άλλου ατόμου.Και ένα ακόμα μεγάλο αβαντάζ. Με το που προφέρεις τη φράση, ξεκόβεις στο άλλο άτομο το δικαίωμα να ζητήσει κάτι διαφορετικό αν το θελήσει. Αν το άλλο άτομο στην πορεία θελήσει κάτι παραπάνω, το πιο πιθανό είναι να μην εκφράσει αυτή την επιθυμία, μιας και εσύ έχεις ξεκαθαρίσει τη θέση σου. Ή αν την εκφράσει, να μπορείς να πεις “εγώ είχα ξεκαθαρίσει εξαρχής, τι κι αν σου έστελνα μιξ μηνύματα που έδειχναν ότι δένομαι, η δήλωση εξακολουθεί να ισχύει εφόσον δεν την πήρα πίσω”.Έτσι έχεις τον έλεγχο της κατάστασης. Δεν σου ζητούνται παραπάνω ευθύνες, και φυσικά αν εντέλει εσύ αλλάξεις γνώμη, μπορείς να το εκφράσεις, αν δεν έχει γίνει και από την άλλη πλευρά αυτή η δήλωση. Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο."(soukaivou credit)
Γιατί πρέπει η ερωτική (σου) έλξη να ντυθεί άλλες λέξεις για να αγιοποιηθεί και να δεχτείς συμβουλές "για να μην πληγωθείς"; (γιατί, σάμπως τον ξέρεις για να τον αγαπήσεις;)Σου αρέσει, σε έλκει, το σώμα σου καλεί, τι πιο φυσικό! Τα άλλα όλα είναι αμπελοφιλοσοφίες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ